ne-am culcat cu Geoana si ne-am trezit cu Basescu.....

6 dec. 2009




ora 21:00 geaona isi face aparitia la palatul rosu si se bucura ca un copil: a castigat alegerile. intra in istorie pentru cateva replici memorabile. "este victoria lui Crin Antonescu in aceeasi masura in care este victoria mea", “Mihaela, iti multumesc, dragostea mea!”, "buna seara, dragi romani! Impreuna am invins!", mama, stiu ca esti acasa ssi te uiti la televizor, te bucuri".... geoana ii convoaca pe toti cei prezenti la un pahar de sampanie. in acest timp la palatul portocaliu basescu, cu coada intre picioare, simte ca ar putea pierde alegerile dar pentru ca este o vulpe batrana, spune si el ca a castigat. asta a contat mult in toata povestea. pe realitatea si antena 3 curg imagini cu bucuria lui geoana. gluma se ingroasa. singurul care il apara pe imparatul portocaliu este radu moraru. nasu, alaturi de pustiul cristian gava isi vede de treaba lui. doar la el geoana si basescu sunt la egalitate perfecta: 50 -50%. aproape de neimaginat. din 4 sondaje 3 il dau invingator pe geoana.

ora 22:00 antena 3 si realitatea isi contnua treaba. reporteri in direct de la sediul psd. bucurie mare.  basescu coace ceva in taina. intra la nasul prin telefon si spune ca nu a pierdut. istoria de acum 5 ani se repeta. un singur personaj difera.

ora 23:00 geoana scade in sondaje incet, incet. la nasu' basescu creste ca painea la dospit. intra prin telefon romanii din diaspora. nasu' nu uita sa il intepe pe hrebenciuc: "o sa vedeti sa votul diasporei conteaza" geoana sarbatoreste. nasu' ii arunca manusa lui hrebenciuc: "daca are datele de la numaratoarea paralele sa intre in direct". intra videanu prin telefon si spune ca basescu a castigat. apoi intra prin telefon nicu banicioiu de la psd. mormaie ceva. nici el nu stie ce. incoerent, bate campii fara probleme.

ora 24:00 gluma se ingroasa. basescu creste, geoana petrece cu sampanie alaturi de o companie selecta: becali, antonescu si compania. la realitatea cornel nistorescu rade cu gura pana la urechi. si el se bucura ca geoana a iesit presedinte.

ora 03:00 basescu iese din sediun pdl: "Un fleac, i-am ciuruit!"




PS: in alta ordine de idei realitatea si antena 3 isi continua marsul anti basescu. la antena 3, in jurul orei 18.30, in timpul unei stiri despre o posibila frauda in caracal, au aparut pentru cateva secunde procentele partiale calculate pentru mircea geoana si traian basescu.

mai mult, in editia speciala moderata de gabriela vranceanu firea, vadim tudor, ciorbea sau petre roman au facut show anti basescu. vadim a declarat ca vestea arestarii martorului-cheie in procesul FNI, nicolae popa, ar fi fost un bluf menit să-i dea o lovitură de imagine lui mircea geoana. ca sa nu mai vorbim despre exit-pollurile "voalate" de pe site-ul Realitatea, cu „pretul la trandafiri rosii” vs „pretul la trandafiri portocalii”.....



3 comentarii:

La Rose Jaune spunea...

Da, si intre cei doi l-a ales pe Superbasel! Ce rasturnare de situatie...

Anonim spunea...

cine spunea ca tv-ul este daunator pentru copii?

orice copil care s-a uitat la tv in ultima luna nu mai trebuie sa-l citeasca vreodata pe caragiale. l-a inteles deja. :)

otrava spunea...

cascadorii rasului!