cand pui mana pe biblie e hent?

4 dec. 2009


am vazut aseara o parte din confruntarea geoana - basescu. 2 momente au fost interesante. faptul ca geoana a plecat in miez de noapte la vantu acasa pentru a se relaxa, asa cum a spus sorin ovidiu vantu azi intr-un interviu si juramantul.

1. in ceea ce priveste vizita lui geoana la vantu acasa prea multe nu sunt de spus. geoana demonstreaza din nou ca este doar un om de paie. cei din spatele lui fac totul. daca il faci maleefic pe vantu azi si tot azi mergi la el acasa ca la tine nu era caldura inseamna ca ai o problema.
2. nu o sa inteleg niciodata faza cu juratul pe biblie. adica un mare criminal care a omorat 100 de oameni cu sange rece o sa tremure in fata bibliei si o nu o sa jure stramb? cred ca mincunosul jura pe biblie fara probleme, fara nicio jena. la fel cum un om cu frica lui dumnezeu nu are nevoie de biblie ca sa recunoasca ceva. pana la urma ce putea sa zica geoana? ca nu le-a promis mogulilor nimic? hai sa fim seriosi. vorba lui morar: "la juramintul lui Geoana, am vazut cum Prostanacul ia de trei ori mina de pe Biblie. Am crezut, initial, ca mi s-a parut. Apoi am citit niste comentarii si am vazut, la OTV, ca s-a dat in reluare secventa. Da, Mircea Geoana a ridicat mina de pe Biblie de trei ori, o data pentru fiecare mogul! Dar daca, la tot ceea ce a promis, o fi avut degetele incrucisate? "

1 comentarii:

La Rose Jaune spunea...

Gestul a fost patetic. Ca toata prestatia lui. Poate ca va primi cartonasul galben de la ai lui, sau... mai bine, rosu de la alegatori...