Mama!

30 mai 2007

azi orice as face gandul meu e doar la mama. cea mai importanta persoana din viata mea. fiinta care m-a nascut si care inca ma invata sa merg. unica persoana pentru care as face orice. singura fiinta pe care o iubesc enorm de mult si pentru care exista prea putine cuvinte care ar putea sa descrie dragostea pe care o port. chiar daca ne mai certam ea stie ca o divinizez. ii ador vorba asta "mama gandeste cu capul de fiecare data". de mic imi spunea ca are mare incredere in tot ceea ce fac si stia ca daca ma supar pe ea peste cinci minute o sa uit care a fost motivul pentru care ne-am certat.

12 comentarii:

Raluk_Tinkerbell spunea...

Trebuie sa fie o mama foarte fericita.

Dănu spunea...

Asta cu aprecierea mamelor devine cu varsta...si eu sunt intr-o perioada de ...schimbare a vocii...My mother is the best!

Anonim spunea...

Unele mame pot fi admirate,iubite,dar altele...

Cris spunea...

Cred ca mama este intotdeauna stalpul de rezistenta intr-o familie, are parfum de calm, iubire si de siguranta dulce. E tare bine sa te trezeasca mama dimineata, sa-ti dea sa mananci in timp ce-ti poveste ceva sau iti da un sfat. Si cred ca m-as bucura de asta si la 70 de ani daca Dumnezeu ar vrea. Iar bucuria cea mai mare a mamelor este cred atunci cand noi, copiii lor, facem ce ai facut tu, Cristi prin articolul asta pentru ca de multe ori uitam sa le spunem ce simtim si sa le multumim ca sunt langa noi.

otrava spunea...

mama e bine. am vb cu ea. multumesc pentru gandurile frumoase

Anonim spunea...

la 24 de ani,sa'ti idolatrizezi mama e deja o chestiune sub semnul intrebarii. nu spun patologica,dar...dpdv psihologic,e ok sa'ti respecti mama,sa fii indatoritor fata de ea,s'o vizitezi,dar...nu s'o adori! iar,pe de alta parte,maturitatea masculina in asta se exprima:in indepartarea de elementul matern,pana la rupere definitiva; de obicei,p'asta ti'o da prezenta unei alte femei in viata ta,dar nu e lege...
in fine...eu nu te inteleg,dar iti apreciez blogul :)

otrava spunea...

ai inteles gresit mai tahipsiche.
elementul matern e indepartat de multa vreme. ma despart 250 de km mama. o vad cam o data la doua luni. si nu e exagerat acest "o ador". am viata mea, locuiesc singur de 6 ani in alt oras decat mama. si in aceasta perioada ea a fost intr-o situatie delicata. si eu sunt alaturi de ea. de la distanta. in rest pace.

Anonim spunea...

alina, ai mare dreptate...eu sint mama unui Bogdan, care azi face 21 de ani si cu care ma inteleg suuuuuuuper, dar stii de ce?pt. ca a existat un moment, pe la 13-14ani cind m-a anuntat ca va pleca de acasa(si ar fi avut dreptate s-o faca, eram posesiva, dictatoriala, rea, neintelegatoare la problemele lui si multe altele,dar nu vreau sa monopolizez), moment in care EU am inteles ca TREBUIE sa ma schim si am facut-o. Partea proasta este ca majoritatea parintilor cred ca sint perfecti si au numai ei dreptate iar voi TREBUIE sa-i ascultati, de aici rezultind dezastre...eu am citigat la capitolul asta(parinte) pt. ca...nu stiu de ce...chiar daca nu au nici o scuza (parintii mai ...ciudati..) sa stiti ca este FFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF greu sa fii partinte, in general, iar daca ajungi sa fii unul chiar apreciat....
gabriela sirbu mama lui bogdan

Anonim spunea...

daca e asa,imi cer scuze pt misunderstanding. si te apreciez. mai mult,acum :) as fi vrut si eu sa pot vorbi despre mama mea in termeni similari,dar,desi e o pers f deosebita,speciala,etc,mi'e indepartata ca un faraon egiptean sau ca un craniu de Neanderthal,si imi suna anacronic o relatie diferita de aceasta :) dar,se pare ca lucrurile pot sta si altfel... inca o data,scuze :)

otrava spunea...

tahipsiche ma bucur ca pana la urma m-am facut inteles. ti-ai dat seama despre ce era voorba. cat despre mama lui bogdan, cu toate ca nu o cunosc ma bucur ca imi citeste blogul si ca a comentat. e un lucru minunat

Anonim spunea...

Eu sint mama lui bogdan(hi,hi,hi) cea care a scris povestirea "ginduri",iar jean lorin sterian a avut curajul sa-o publice in in www-ul lui.
in ceea ce privesti parintii...mmmm... sint asa multe de spus...duceti-va sa vederi piesa "anunt...vind femei"
gabriela sirbu

otrava spunea...

o sa merg la piesa de teatru