swinger vreau mereu sa fiu, sa traiesc asa cum stiu...

14 ian. 2010


cum se face un subiect de presa in romania care sa atraga 2 lumi care aparent nu au prea multe in comun: sportul si mondenul. pai vine un personaj si spune ca "exista oameni in fotbal care fac bal mascat si isi schimba nevestele intre ei". principala tina: razvan lucescu. de aici a inceput avalansa. peste tot la tv vezi cum se dezbate acest subiect: exista swingeri in romania? cine face treaba asta? cum se face? exista vedete care fac asta? cine? emisiunile mondene dezbat pe larg subiectul, tabloidele la fel, ziarele de sport si ele. si apar mai nene tot felul de bagatori de seama (mai mult femei) care isi dau cu parerea si explica ca swingul este practicat in romania la profesionism. cluburi, party-uri private, ehehe. treaba domne. si de la declaratia lu nea giovani presa se umple ca un rau dupa ploi interminabile de articole despre acest subiect. cum devine ceva despre care nu se spunea nimic acum cateva zile super tema de dezbatere la tv, ziare, radio. (gsp, gandul, click, happy hour)

3 comentarii:

La Rose Jaune spunea...

Inseamna ca oamenii erau preocupati de problema si acum li s-a oferit ocazia sa vorbeasca...hahaha...

Irina spunea...

Recunosc ca acum mi-am amintit si eu de Lucescu. Dar m-a amuzat subiectul: dezbatere mare in Romania...sa fii sau nu swinger? :)

otrava spunea...

pai cam asta e subiectul. am vazut un cuplu din arad la hh. oamenii faceau treaba asta. si erau oamenii multumiti. acum na. asa se poarta acum. asa ca @irina e cazul sa te gandesti serios si sa ii dam totusi o sansa si lui maurice la fericire