Buna. Sunt o japita!

21 ian. 2010



ai "trasat" vreodata liniute? ai mers sa spargi toti bani de pe card in mall la shopping? la 8 dimineata in timp ce muritorii merg la munca tu te intorci de la club rupt de beat? esti o barbie toxicomana care se fute numai in porsche sau ferrari? martorele suferintele tale sunt trotuarele din fata magazinelor Prada, Dior, Versace sau Channel? iti iei sistematic pumni in dinti de la tatal tau dar nu vrei sa te muti singura pentru ca nu mai primesti bani de la el? viata ta se rezuma la un sex oral pe yacht. o geanta Vuitton, o geaca de blugi Valentino sau o pereche de ochelari Gucci?

"Buna. Sunt o japita. Sunt tanara, extrem de bogata,frumoasa si foarte rafinata. In agenda am 500 de numere de telefon la care nu sun niciodata. In loc de creier...am un card de credit. In loc de nas... am un aspirator. In loc de inima...n-am nimic."

la un moment dat il intalnesti pe EL. in fata magazinului baby Dior unde tocmai ai lesinat dupa avort. tu rebela fara cauza, el un el futadore de la patria. de aici pana la fericire e un pas mic. apoi din nou totul se destrama, te intorci la viata ta de zi cu zi prin baruri, cu nasul pe mese tragand liniute....apoi cei doi constientizeaza ca iubirea e efemera, ca nu rezista grelei incercari a timpului iar tocmai cand regasesc calea unul spre celalalt, trista si iremediabila moarte le bareaza drumul.

Hell este o piesa foarte buna. o recomand tuturor. scena care ii are pe iacob si antoaneta cojocaru  in barul rusesc este demeniala. jos palaria pentru rolul divin facut de cristi iacob, jos palaria pentru antoaneta cojocaru  (despre care eu aveam ceva semne de intrebare) ESTE PERFECTA in rolul lui hell si numai de bine pentru ela ionescu si gabriel fatu.

0 comentarii: