drama fluturilor daltonisti!

21 ian. 2010


experiment. vrei sa castigi niste bani rapid? ai datorii? visezi la o masina? la o casa? vrei sa iti ajuti parinti cu niste bani? ce draculu faci? participi la un show tv, asta dupa ce ai fost ales la castingul la care ai participat pentru un rol intr-o telenovele. nu ai vrea sa ajungi celebru? nu ai vrea sa ai banii si faima lui pepe si oana zavoranu, cabral, nicoleta luciu? se adauga un manelist, cocalar, usor peste de ferentari, bisnitar, o fata in curul careia parintii au bagat toti banii pentru a invata limbi straine, cursuri de balet, pian, o drogata, un pic lesbiana parasita de iubita, un rebel care ii injura pe toti ce care participa la astfel de show-uri dar a venit si el sa vada daca e facatura, un pusti destept dar prea fatalau dat din casa afara impreuna cu parintii de adevaratul proprietar, o tipa care a terminat conservatorul la harpa si pentru ca in orice filarmonica exista doar un loc pentru cel care canta la harpa asteapta sa moara acel cineva si un virgin de 28 de ani care se comporta ca un gay si care a visat toata viata sa se vada la tv. amestecul asta se coace 3 zile si 3 nopti la foc mic, intr-o amera inchisa ermetic, cu multe camere de filmat, se asezoneaza cu sex, droguri, dragoste, suferinta, drame si se sfarseste cu crima. piesa trebuie vazuta NEAPARAT. lia bugnar este incredibila, textul scris de ea este foarte real, replicile sunt superbe iar actorii, la inceput de drum, sunt foarte buni.

PS 7 dintr-o lovitura de lia bugnar cu Carmen Ungureanu, Ana Macovei, Lia Bugnar, Florina Gleznea, Mihai Calota, Florin Lazarescu, Alexandru Nedelcu, Axel Moustache, Victoria Dicu.si cu vocea si regia lui Ion Caramitru

1 comentarii:

Anonim spunea...

Buna ziua ,

Am ajuns pe site-ul dumneavoastra cautand diverse bloguri pe google si m-am gandit sa va scriu sa va rog ceva daca este posibil.
Sunt la inceput cu un site http://www.francez.ro . Am incercat sa fac un site util pentru toata lumea , cu dictionare si
tot felul de chestii legate de limba franceza si Franta.Puteti chiar si traduce un text intreg in orice limba , nu doar franceza.Consider ca este util pentru toata lumea.
Cum abia am inceput , mi-e greu si incerc sa-l promovez .Intrebarea mea este daca ma puteti ajuta ,
adaugandu-mi site-ul la blogroll sau oriunde pe site-ul dumneavoastra . M-ar ajuta enorm un link la dumneavoastra .
Daca va place site-ul meu si considerati ca merita va raman recunoscator.

Va multumesc,
Cu stima,
Tudor
Tradu texte in orice limba - Dictionar Francez
admin@yahoostatus.ro