sex la raionul lactate cu corina chiriac!

4 ian. 2010


am revenit azi la redactie. zi plina, sedinte, acomodare din mers. am facut revista presei pe net si am gasit 2  la care am ras copios. in fine una chiar nu e de ras. prima este despre corina chiriac!? femeia recunoaste ca pe vremea lui ceausescu toate lumea avea de patimit din cauza crizei alimentare. cantareata isi aminteste ca un sefulet de la o alimentara era amorezat de ea si pentru o arucare cu privirea in decolteu sau o pipaiala mica ii oprea alimente.

"Mă lăsam ciupită de fund pentru un pachet de unt. Cererea era foarte mare, iar cantităţile puse în vânzare, extrem de mici. Şeful de la alimentară îmi păstra mereu un pachet"
Acum am si eu o nelamurire. daca pentru amaratul ala de unt o pipaia ala de la alimentare ce se facea saraca corina cand ii era pofta de un salam de sibiu, o roata de cascaval sau o bucata de branza? Oare si Gabriel Dorobantu avea parte de acelasi tratament?

A doua stire este chiar tulburatoare! Adriana Bahmuteanu o sa fie prezentatorul Balului Operei din Cluj!!!!!!!!!!! Si SOC!!!! organizatorul a explicat ca este vorba de alegerea unei persoane cunoscute la nivel national, implicată in emisiuni televizate, cum a fosz cazul as cu Mihaela Radulescu sau Dan Negru, prezentatori ai galelor anterioare!!!!!ca sa vezi "implicata in emisiuni televizate" ce emisiune frate?

PS: In octombrie 2009, Bahmuteanu a prezentat spectacolul Toamna Manelelor, la Polivalenta, in cadrul unei campanii umanitare pentru orfanii din Afumati. atat am zis....Ma gandeam daca Bahmuteanu anunta in ultimul moment ca nu vine cine ar putea sa fie pe lista organizatorilor? nikita, naomi, tarki, piticul porno.....

4 comentarii:

Anonim spunea...

oare a incercat cineva vreodata sa-l ciupeasca pe hrusca de ler?

si daca da, cat de bine platea hrusca?

otrava spunea...

lerul lui hrusca era la mare pret. nu stiu sincer cam cat era un kil de ler pe vremea aia. scump cred. oricum daca il ciupeai bine putea pleca hrusca acasa cu 2 borcane de compot de prune, 1 cutie de marmelada, un ghiudem si 2 bucati de branza. acum nu stiu de care....

Anonim spunea...

mama, iti dai seama cat de tare era atunci Lerul Socialist?

mai tare ca Leul

Anonim spunea...

-Tata, am luat 4 la Mate. Jmac o palma !
-Tata, am luat 4 la Fizica ! Jmac o palma !
-Am luat 10 la Muzica ! Jmac o palma .
-Dar am luat 10 !
- Iti mai arde si de cintat!!!!

mi-a placut asta :)) ihihhii