dusmanii imi poarta pica dar facebook ma ridica!

10 ian. 2010


am citit o stire azi care mi-a placut tare. am ajuns cam departe. utilizatorii Facebook care se tem ca nu au destui prieteni, pot sa-i cumpere pur pentru a parea mai populari. Unii utilizatori Facebook cheltuiesc cam 125 de lire (140 de euro)  pentru o gasca de 1.000 de prieteni pe Facebook si pe Twitter. Compania care se ocupa de acest tip de tranzactii se numeste uSocial si este din Australia, scrie The Telegraph.

"Reţelele sociale pot fi un spaţiu nemilos atunci când nu eşti iubit. Acestea arată exact cât eşti de popular. Oamenii îşi cumpără prieteni ca să aibă cu cine să stea pe chat", spune Leon Hill, CEO uSocial.
pai ce au zis oamenii: NELU este singur in viata reala, nu are niciun prieten, e sociopat, fug toti de el, fetele pleaca si ele de langa el pentru ca au vazut "ca e disperat", nici parintii nu il mai suna, iubita nu are, colegii e la munca se feresc de el ca dracul de tamaie.....si care e solitia? NELU isi face cont de facebook si pentru ca a pus toti banii din la saltea, scoate finut 140 de euro si isi cumpara 1000 DE PRIETENI. hai, na, sa fie, fara numar pentru NELU, prietenii 1000, dar nu pe datorie...si uite asa fac unii bani. tu ai prieteni 1000 s el bani in buzunar fara numar. asa e si cu aia care iti vand pamant pe luna sau aia care dau bani pentru a ajunge in FarmVille la nu stiu ce nivel fara sa faca nimic...

5 comentarii:

Unknown spunea...

nice blog.
xx

La Rose Jaune spunea...

Trist.

Ionut Branzei spunea...

Doar un tampit ar da suma asta de bani, pentru un asemnea lucru! :) Insa cum lumea e plina de prosti, nimic nu e imposibil.

otrava spunea...

@Ionut Branzei: numaiun mare tampit ca bine zici. mai trist este ca exista astfel de oameni

day-dreamer spunea...

Păi de ce nu am cumpăra prieteni? Să mai zică cineva că nu se poate cumpăra totul în viaţa asta...