Testoasele ninja s-au combinat cu Sandy Bell!

9 mai 2007


m-am gandit azi sa scriu despre desenele pe care le vedeam in copilarie. fugeam de la masa ca sa mai vad pe cine a mai salvat captain planet. tipul ala musculos, cu parul verde, care venea cand il chemau pustii aia cu inele. apa, pamant, foc...imi placea de el. facea ce facea si scapam de incalzirea globala, de poluare, de deseuri. aveam inel din hartie si ne mai prosteam prin clasa. apoi a venit sandy bell. o blonda bunuta cu codite care avea un catelus, tambur si care o ardea cam aiurea. de la ea a venit si super duma pe care o tot dadeam prin generala cu handy bell. pe treaba a intrat denver, the last dinosaur. un dinozaur care vorbea si care avea o gasca tare de prieteni. apoi si-au facut aparitia testoasele ninja. eu imi doream intotdeauna sa fiu raffael. ma suparam daca imi lua cineva rolul prin clasa. apoi o ardeam pe genu' nils holgersson si super mega aventurile lui pe rata aka. cartea cartilor cu uri, memo si oana. nu am inteles de ce batman si superman purtau chilotii peste pantaloni si li se vede mare treaba aia. cred ca uitau sa isi mai dea pantalonii.

11 comentarii:

Mihaela spunea...

Mai zilele trecute sporovaiam cu o prietena despre desenele animate ale copilariei. Si m-au coplesit amintirile, vorba cintecului. Ca si cum as fi putut reinvia copilul din mine, am cautat intr-un suflet Cristina D'Avena, care cinta genericele pentru desenele de la italieni. Sailor Moon, Dolce Candy...and the rest. Preferata mea era Sailor Mercur :P.

Anonim spunea...

maamaaa..m-ati innebunit cu sailor moon...eu nu ma uitam la astea.imi amintesc de niste desene,cu un card de gaste/rate, ce-or fii fost, salbatice..si aventurile lor.alea erau foarte misto!capitan planet e lengenda oricum.earth,wind,water,fire!noi fetele,ne certam mereu ptr ca toate voiam sa fim tipa aia,mother earth, sau cine era.aaaaa, si mai erau unele, de care nimeni nu isi aminteste...cu plastic man!supra puterea lui era sa se intinda oricat.era din plastic!:D foarte tare...mi-au placut mult si alea religioase putin, cu robotelul ala micut, cu o cruciulita pe piept, care ducea un frate si o sora inapoi in timp, ptr a afla mai multe despre Iisus.atat imi amintesc for now.

Anonim spunea...

kimsy said;
...oare sa fie astenia de...vara?aku 2 sapt am facut "remember childhood" in redactie ... si am descoperit k in copilaria noastra au fost mai multe desene decat sandy belle si capitan planet...:)
"dark water" ,alea cu ratonii cu cyril...macron 7 ,...cyber ryder...floarea cu 7 culori...+ salvati de clopotel...casa plina...dallas....kit the nightryder....midnight caller...maddie si david...
chiar am avut o copilarie ok....:)

Anonim spunea...

captain planet, sandy bell, testoasele, candy, sailor moon,plastic men, nils, georgia, memoooooo (asa mi se zicea in copilarie, nu stiu de ce!)pe toate le-am vazut, de toate imi amintesc, ba chiar am dat in mintea copiilor si mi+am scos cateva episoade...asa de dragul amintirilor!

Junkymouse spunea...

http://www.igu.ro/latrecut/ daca va era dor :)

Hypnotica spunea...

Cand vorbeste cineva despre copilarie, nu stiu de ce, dar ma simt exclusa.

MaTr3o spunea...

captain planet 8->

Ana spunea...

Si eu imi mai amintesc cateodata de toate desenele copilariei, la care ma uitam captivata si fascinata. Insa..partea proasta, cel putin in cazul meu, este ca daca ma mai uit acum la ele, mi se par stupide, puerile si neinteresante...asa ca mai bine raman cu amintirea lor:)

Anonim spunea...

vezi ca s-a facut un film cu testoasele ninja.o sa apara in curand:)

Anonim spunea...

kimsy said:
...daca sunteti consumatori de animatii si benzi desenate...va rog din suflet nu va duce-ti la "spiderman 3"....este cel mai prost film ever created....
ma jur ...dupa c k sunt blonda...am plecat de la cinema cu 2 % mai proasta....este un NU categoric...si dupa c k e prost filmul nici macar nu au respectat in totalitate episodul respectiv din benzile desenate....
si o paranteza mica...nu cred k in '62 cand au aparut benzile ...stan lee si steve ditko nu cred k isi doreau sa fie combinatecu "saturday night fever" si"boogie nights"....

Anonim spunea...

misto filmu` cu testoasele... pacat de interes ca e din ce in ce mai putin pentru desene.. nu mai sunt copil :)))