O arzi prost!

10 mai 2007


m-am uitam la premiile mtv romania un sfert de ora si nu mi-a venit sa cred. unii dintre oamenii astia care apar pe sticla sunt vai de curul lor. se imbraca din ce in ce mai prost. am vazut cateva "dive", din astea pe genu' fara voce, imbracate la fel ca vedetele icsicsics. cel mai tare e ca dupa ce sunt criticate pentru ca se imbraca foarte prost apar imediat pe tv sau in ziare si spun ca le imbraca nu stiu care designer roman. de parca asta e garantie. "marii" creatori de moda din romania fac prezentari de toata jena pe la iasi sau tecuci si o ard pe genu' noi facem numai haute couture. atat de mari suntem incat nu ne injosim sa facem pret a porter. o ardem pe rochii care mai de care mai dubioase, combinatii proaste ce vad si ei pe afara in varianta "made in romania". se lauda unii pe altii cand in realitate toti sunt copti. cand o sa apara in romania vedete care se imbraca asa cum o fac madonna sau gwen stefani? cand o sa inceteze toti sa spuna ca loredana e cea mai bine imbracata de la noi? oamenii astia cred ca daca se incalta cu opinci pe care scrie mihai albu e ok? am un sfat pentru toate vedetele astea de doi lei snopul mai cititi o revista straina, mai intrati pe net, sau mutati fashion tv de pe programul 67 pe 1. unele chiar cred ca se imbraca de la idm. totul sa sclipeasca, mult auriu, cat mai impopotonate, cu fuste cat mai scurte, cu imitatii de la louise vuitton. fetele astea nu inteleg ca o femeie frumoasa poate sa fie imbracata si intr-un sac de rafie.

12 comentarii:

Iulia spunea...

sunt total d'accord :) ... acel "individ" mihai albu care face pantofi speciali pentru X si Y doar-doar prestigiul lui sa creasca. sa se ingroape in gramezi de bani. cat despre pseudo'vedetele care'si plimba coada pe la televizor ... sunt cam rupte de realitate. par a fi desprinse dintr'un film sf vechi si prafuit sau din romanele lui jules verne.

Anonim spunea...

Ai perfecta dreptate, am incercat sa ma uit si eu aseara la premiile mtv dar nu am reusit mai mult de 30 de minute ptr ca m-am oripilat!!!!

Anonim spunea...

incearca si ei sa imite ce vad in afara ca inseamna "cool".numai ca nu isi dau seama ca totul tine de atitudine...asa ca dau fuga la magazine de fite si isi cumpara cele mai imbecile combinatii, fara sa li se potriveasca,macar. oameni prosti.

Floare de Rodie spunea...

eu sunt f suparata pe aceasta Loredana,marea artista a ...meu.Am postat eu un video "Poets of The fall -carnival of lust ",si dupa 1 luna am deschis tv ul si am dat de melodia ei cu maramuresul ..E COPIATA TOATA DUPA VIDEOCLIPUL lor...ahhhhhhhh

Floare de Rodie spunea...

ma intereb ,cine dracu sunt incultii care fac nominalizari?au voie sa faca nominalizari la "best video "daca e plagiat?

Anonim spunea...

Nu m-am uitat din fericire, mai ales datorita faptului ca mi-am dus tv-ul acasa! Slava domnului ca sunt destul ranita vizual pe strazile capitalei! Chiar nu mai era nevoie sa vad si la televizor crime impotriva bunului gust! First degree si premeditate!

Anonim spunea...

Nici eu nu m-am uitata la MTV , dar am o mica observatie , ai spus in postul tau ca: nu-ti place cum se imbraca x sau y , ok , sunt de acord cu asta ... dar in final ai venit si ai declarat ca o femeie frumoasa poate purta si un sac de rafie ... atunci care-i problema : vedetele se imbraca prost sau sunt urate? pt. ca lucrurile astea 2 nu merg neaparat mana-n mana... zic nu dau cu paru :)

Hypnotica spunea...

Pozele astea sunt luate de pe site-ul ala norvegian... Uh... Mie chiar imi place cum se imbraca aia prin Norvegia. Pana mea. De romani nu-mi place.

Anonim spunea...

sunt de acord. uite in loc sa-si bata capu cu atatea sclikitchuri, ar putea f bine sa tranteasca p ele o camasa simpla si sa arate super sexy. nu vi s-a intamplat sa intrati intr-un magazin d pantofi si sa constatati cu stupoare ca tot barbatii au cele mai misto incaltari...ce simplu e pt ei..la noi cat mai impopotonat, complicat, sclipicios..bleah

Anonim spunea...

dar ce e pe "afara" nu e neaparat bine. moda poate fi si proasta

Anonim spunea...

n-ar putea sa ma intereseza mai putin premiile mtv.mi se rupe de "personalitatile" narcisiste care sunt invitate acolo.

Anonim spunea...

Fetitele alea care-si plimba curuletele pe scena nu sunt neaparat si dotate cu ceva frumusete sau inteligenta.Ele sunt niste executante...