Frumosul nebun al marelui oras!

16 mai 2007


sunt sensibil, ma supar de fiecare data la cate o gluma proasta, dar dupa cinci minute uit de ce m-am suparat. sunt sclifosit, cateodata prea rautacios, imi place sa fiu alintat, sunt arogant, direct, acid, superior, ingrat, imi plac elitele de aici poate si otrava. sunt impresionat foarte grav de lucrurile marunte. imi plac detaliile. ma uit la cele mai mici amanunte. sunt esentiale pentru mine. imi plac lucrurile simple. un mesaj gol de la persoanele dragi. o piesa trimisa pe messenger. stiu ca mustesc de defecte, ca nu fac nimic pentru a mi le minimiza, incerc sa invat cate putit de fiecare data cand nu am facut ceva bine. ma intereseaza doar parerea oamenilor dragi mie. nu tin cont de parerile oamenilor care nu conteaza in viata mea. nu imi place sa primesc sfaturi de la oricine. sunt liber, indepedent in tot ceea ce fac. daca o dau in bara sunt impacat ca am facut treaba asta pe mana mea. nu imi plac glumele cu conotatii sexuale sau cele fizice. vorbesc mult la telefon, minute, ajung acasa cu gandul ca nici nu mai vreau sa vad calculatorul si ma asez exact in fata lui pentru a inta pe messenger. vorbind doar de dragul de a vorbi. cu toate ca de multe ori nu am chef sa vorbesc cu nimeni sau in cel mai bun caz vorbesc despre nimicuri doar de dragul de a vorbi. modernitatea ne-a facut sa uitam placere unor minciuni sociale, a unor convorbiri in cuvinte elevate in dublu-sensuri. spui ceva pe messenger si celalalt intelege cu totul altceva, apoi urmeaza 74 de randuri de explicatii cu ce ai vrut sa zici. cred ca uitam sa vorbim din placere dar invatam cu real succes sa comunicam eficient. stam fata in fata cu un om, ii comunicam ce aveam si cand pleaca iti spune "sa imi trimiti un e-mail cu ce ai nevoie".

8 comentarii:

Hypnotica spunea...

Esti un tip de zahar, dar iti spun eu care e cel mai mare defect al tau. Domne, massurile alea... Doamne! Si momentele cand am impresia ca ma saluti, dar e mass. Mor!

Raluk_Tinkerbell spunea...

Cel mai mare defect e si cea mai mare calitate...esti atat d OM ! Un tip funny, sensibil, indragostit p viata de frumos si femeie, un tip educat, atent, dar evident sictirit d prostia omniprezenta si de gesturile inexplicabile ale unora...ideea e k esti un OM adevarat si imi place k ne cunoastem...atat cat am reusit pana acum..

Anonim spunea...

rus
mai iubaretule de frumos, sa nu schimbi nimic la tine daca simti ca nu ai ce. ar fi pacat.

Anonim spunea...

uite ca merge drept leapsa;)
dar paseaz-o si tu..hihi..

Anonim spunea...

kimsy said : http://www.youtube.com/watch?v=bNoOusfqwMM
...:)

Anonim spunea...

mare dreptate ai. ne-am tehnologizat de tot, nu mai gandim singuri, gandesc aparatele asatea pt noi...

runbaby spunea...

fii otrava, altfel te mananca toti :). e un proverb gasit intr-un almanah de-ala de dinainte de '89 si l-am tinut minte de atunci fiindca mi-a placut teribil de mult...

otrava spunea...

sunt un deosebit. calitatea de om. asta imi place. vine de la raluca. de la ralu vin numai lucruri de bine