DVD-uri otravite!

25 mai 2007


ma gandeam ce tare e sa inregistrezi cele mai tari momente din viata ta. sau cat de tare e ca masele din baruri sau cafenele sa fie dotate cu un vinil care sa inregistreze toate discutiile iar cand te intorci in acel loc sa poti sa asculti ce ai vorbit ultima data. sau prima data cand ai fost in locul respectiv. mi-ar placea sa exista momente din viata pe care sa le revad. imaginile sa imi aduca aminte mai bine despre acele momente. si sunetul sa completeze toata treaba asta. cateodata imi doresc sa fie un big brother imens care sa ne monitorizeze doar cand vrem si dupa un party tare, o excursie la barcelona sau un weekend la mare sa gasesc in cutia postala un dvd cu filmul. mi-ar placea sa am un dulap mare, verde, plin de dvd-uri cu toate momentele astea tari si sa il revad cand am chef. sa il revad atunci cand oamenii cu care am fost nu mai pot sa fie langa mine.

7 comentarii:

Anonim spunea...

Yeeeees, we luv green!!! ;)

Raluk_Tinkerbell spunea...

dap...ai perfecta dreptate..tocmai de aia umblu cu camera in geanta, dar tu te-ai luat de mine si ai zis k sunt pozar :)...am cu prietenele mele niste amintiri superbe, poze si filmuletze dementiale..e intr-adevar minunat sa pastrezi momentele astea..si poate data viitoare te lasi si tu filmat..:))

Raluk_Tinkerbell spunea...

P.S: tanara anonima de mai sus e chiar Wannahp15
hahahahaha

Anonim spunea...

Ce idee superba! Ar fi chiar minunat sa gasim in cutia postala dvd-uri cu momentele frumoase si cu persoanele dragi!

Anonim spunea...

uaaaaa...chiar ma...ce dragut ar fi!!!

Anonim spunea...

dar ai un sertar mare, plin cu dvd-uri...acela este creierul tau...ai acces nelimitat la toate amintirile tale si asta fara sa te urmareasca nimeni....vezi, avem darul asta frumos...ne amintim.

otrava spunea...

dar as vrea sa fie si ceva palpabil. sa vad un film cu mine de la 17 ani la neptun de unu mai