Doi ani fara el!

28 mai 2007

26 mai 2005, cea mai trista zi din viata mea. a plecat tata. definitiv. 26 mai 2007. 2 ani fara el, doi ani in care nu am mai vazut ochii lui albastri, degetele lungi, parfumul. am fost la cimitir si am vorbit cu el. e bine si de acolo de unde e acum ma vegheaza si nimic din ce am facut in astia doi ani de cand drumurile noastre s-au despartit nu este intamplator. imi e dor de la boheme. cea mai draga piesa a tatalui meu care intre timp a devenit si a mea. e ultima piesa cantata de el inainte cu 2 zile sa plece. definitiv.

6 comentarii:

Anonim spunea...

foarte frumos

Cho spunea...

Incearca sa asculti(daca nu ai facut-o inca) "Tata" de Timpuri noi.E o piesa care merita ascultata.

Anonim spunea...

Superba interpretare!

otrava spunea...

mult prea tare si mult prea plina de emotii.

Anonim spunea...

Am incercat sa caut despre 'tata'. N-am gasit inca. Decit ca si Stefan Banica a murit intr-un 26 mai, dar 1995, nu 2005. Well.

Tu stii bine ca tata e mereu cu tine. Si ce bine e.. pentru ca e cel care-ti dadea bani de buzunar, cel care mirosea bine a aftershave cind erai kid si visai sa fii ca el, cel cu glumele, cu chiulul de la scoala, cel salutat cu respect de altii, cel care te facea - si te face si acum - sa fii mindru de el. Acel 'tata' e cu tine-acum, si e bine-asa.
salutari.

Anonim spunea...

o tin intruna cu acest cintec de o luna,nu ma mai pot oprii...tatalui meu i-ar fi placut mai degraba ABBA dar totusi asta e ceea ceva ce-mi aminteste si mie de tata