Croaziere de lux pe Magheru!

29 mai 2007


liniste. caldura e din ce in ce mai mare. ai impresia ca o sa vina vremea in care o sa te afunzi in ciment in toiul zilei. vine seara perturbata doar de o ploaie calda. care iti doresti din tot sufletul sa nu se mai opreasca. stau ghemuit in pat si ma uit cu ploua. e o senzatie tare. sa vezi prin geam cum fiecare picatura de ploaie vine in forta si se izbeste de asfaltul molesit de arsita de dupa amiaza. am avut senzatia ca si eu, la fel ca si asfaltul, ne doream acelasi lucru. un dus caldut care sa ne mai trezeasca din amorteala. deodata cerinta noastra a fost indeplinita. am iesit din baie, m-am imbracat in unifrorma alba si eram pregatit pentru drum. sa conduc catamaranul pe magheru. panzele erau ridicate, marinarii ieseau de la motoare, stewardesele direct din creamcafe, toata lumea gata de imbarcare. cand eram gata de plecare, exact din fata de la tnb primesc un telefon. inca cateva prietene ma roaga insistent sa le mai astept inca putin pentru ca au intarziat. d'ale femeilor. machiaj, creme, farduri, gloss. am pornit motoarele, totul era aranjat, am ridicat ancora si am plecat la drum. trebuia sa ne grabim pentru ca la romana la si zece ne intalneam cu pachebotul "achille lauro" de unde trebuia sa mai luam cativa pasageri care aveau din timp rezervate bilete pentru o croaziera de lux din romana pana la unirii. vant din pupa.

7 comentarii:

Anonim spunea...

chiar despre "caldura mare" voiam sa scriu in seara asta.dar am renuntat inainte sa-i dau publish.numai bine.imi place mai mult al tau.

Anonim spunea...

o poza mai "luxoasa" ar fi fost mai in ton cu textul. chiar ma si vedeam intr-o croaziera pe magheru, dar ambarcatiunea m-a trezit la realitate...:(

Anonim spunea...

p.s.:
vreau si eu caldura mare!!!!!
la mine sunt 12 grade la pranz si cam 7,8 grade seara.

Anonim spunea...

Pot sa urc si eu la bord?
te rooog!

Anonim spunea...

iar am uitat sa semnez...
Cu drag,
rusoaica

Anonim spunea...

foarte frumos zis, ma iei si pe mine la o plimbare pe vasul tau, capitan otrava?;P

otrava spunea...

invitatiile sunt gata. le dau maine. maine ne imbarcam