Cand nu te gandesti la nimic!

1 mai 2007


exista cateva intrebari pe care le pun ele intr-o relatie. episodul unu. stai linistit in pat, privesti in gol si nu te gandesti pur si simplu la nimic. dar la absolut nimic. ele nu o sa inteleaga niciodata asta. pentru ca ele chiar profita de fiecare moment si nu sunt pe genu' timp pierdut. castiga fiecare secunda pe care o folosesc la maxim. si atunci vine intrebarea: "la ce te gandesti?" culmea ca tu chiar nu te gandesti la nimic. barbatii au o mare calitate: pot sa nu se gandeasca la nimic. au super calitatea asta pe care ele nu o sa o inteleaga niciodata si atunci exista doua raspunsuri. unu: "imi pare rau daca am fost ganditor. ma gandeam doar ce femeie blanda, buna, iubitoare, atenta, frumoasa esti si ce barbat norocos sunt ca te-am intalnit. doar pe tine te iubesc si numai la tine ma gandesc tot timpul iubita." si doi: "la nimic" care poate sa fie pur si simplu nimic sau fotbal, colega bruneta de la birou sau ultimul model de audi. suntem atat de simpli si sinceri si chiar avem capacitatea de a sta pur si simplu si a nu face nimic. pur si simplu sa nu iti treaca nimic prin cap. ele trebuie sa ne inteleaga si sa ne lase. asa in lumea noastra.

10 comentarii:

Anonim spunea...

slap! :))ce inzestrati zici tu...ca sunteti cu toti ...:)))))

Anonim spunea...

NU SI TU! :)
''la ce te gandesti?'',''ma mai iubesti?'',''m-am ingrasat?''.acestea sunt cele 3 intrebari care par a fi devenit cutume,dar eu cred ca sunt doar stereotipuri posibil inventate de scenaristi de la hollywood(in curand o sa fim acuzate ca ''ni se ofera slujbe in alte orase doar pentru ca voi sa veniti la aeroport cand deja ne-am imbarcat pentru a va declara dragostea eterna'').
nu am pus vreodata una din intrebarile de mai sus si nu cred ca sunt singura.
oricat de ciudat ar putea sa para,noi femeile ,nu ne gandim tot timpul la pace mondiala sau la conjectura lui goldbach.
cred ca intelegem destul de bine conceptul ''a nu te gandi la nimic'',chiar daca pare atat de revolutionar :)

Anonim spunea...

La ceva va sta voua, totusi, gandul chiar daca poate nu va dati seama! :) Welcome back!

Raluk_Tinkerbell spunea...

Subscriu, Elisa ! Nu e chiar asha, dragul meu otravici :))
Si femeile au pauza de ganduri...dar dak ea sta si nu zice nimic, barbatul nu da vina pe lipsa comunicarii ?

Woland spunea...

nici eu n-am scapat de intrebare si nici pe mine nu ma crede ca nu ma gandesc la absolut nimic. deprimante momente alea in care chiar trebuie s-o conving ca imi batea vantul prin creieri.

Anonim spunea...

Wrong! E cel mai placut sa stai degeaba, sa nu te gandesti la nimic si sa-l tii de mana pe cel de langa tine, care la randul lui, nu se gandeste la nimic. Cel mai des mi se inpampla la mare.

Anonim spunea...

merge si viceversa...si noi ne uitam in gol si ne gandim...aiurea...fie la pantofii pe care i-am vazut mai devreme, fie la jake gyllenhaal, si si noi dam peste cate unu care sa ne intrebe in mod obsesivla cene gandim...
salutare otrava;)i'm back

MaTr3o spunea...

ai atat de mare dreptate

Cho spunea...

de ce trebuie sa generalizezi?:( e placut sa mai stai uneori fara sa te gandesti la nimic.I can do that too!

Anonim spunea...

Mai nasol e faptul ca mie mi se-ntâmpla sa surâd în "gol" si partenerului meu i se pare suspect acest lucru.Daca plâng,crede ca-s isterica.A uitat de fapt ca eu sunt o artista...