Pentru 2 pachete de tigari si 3 cafele!

26 mar. 2007


m-am uitat la premiile gopo. o lume sclipitoare la prima vedere. lumea in care ma simt cel mai bine. mi-a placut cum o ardea porumboiu junior. "multumesc celor doua pachete de tigari si celor 3 cafele pe care le beau zilnic". nu inteleg de ce unii care primesc premiul, urca pe scena si simt nevoia sa citeasca pagini intregi. asa de plictisita era maria dinulescu in timpul discursului maestrului pintilie. lung, plictisitor, fara nici o noima. un cadru superb cu maria popistasu care isi tinea mainile incrucisate pe spatarul unui scaun. imi doream sa castige premiul pentru cea mai buna actrita pentru ca nu mi-au ajuns cele doua cadre cu ea in sala si vroiam sa o vad pe scena. eram prea egoist. pentru ca oricat de mult imi place maria, dorotheea petre in ryna este incredibila. m-a dazamagit medeea marinescu, o ardea foarte prost, la fel si magda catone. unii actori cred cateodata ca au momente in care chiar sunt geniali. insa distanta de la genial la penibil e foarte mica, uneori insesizabila. merita si catalin mitulescu un premiu. anul asta era anul lui porumboiu sau nu era deloc. "a fost sau n-a fost" chiar e foarte bun. nu am inteles nominalizarea ioanei barbu pentru ca in legaturile bolnavicioase ale lui giurgiu ea este mereu in umbra mariei popistasu. cu 10 pasi. vreau sa vad mai mult film romanesc, oana pellea avea mare dreptate. vreau sa il mai vad pe prietenul meu paul ipate, foarte bun in hartia lui radu muntean si imi e dor de povestile lui nae caranfil. va las. e buhagiar la nocturnele marinei constantinescu.

10 comentarii:

Anonim spunea...

nu am vazut premiile...dar sunt curioasa de ce ai o parere proasta despre medeea marinescu,pe care eu o plac..si pe care francezii o venereaza.on a different note, DOMNUL GOPOOOOOO!!!!:D...ce mult imi place sa-l desenez cand eram mica...stii chestia aia?scrii 10:11 si inconjori impartirea...si iti iese fata lui gopo!..amintiri din copilarie;))

Anonim spunea...

vad ca ai un mic crash cu maria:)

adevaratul spunea...

Din sala s-a vazut si mai bine, dar din sala de cinema se vedea ca Maria Popistasu este f dragutza dar putea face mult mai mult cu rolul ei din "Legaturi Bolnavicioase", Ioana Barbu merita sa castige (este singura din filmul ala care face ceva, ma rog, ea cu d-na Murgea, rasplatita de alt fel) daca nu o vota toata lumea pe Dorotheea Petre pentru un rol dintr-un film slabutz, dar in virtutea unui premiu la Cannes...pentru alt rol ce-i drept. Inca ma intreb de ce nu au nominalizat-o pentru cel din "Cum mi-am petrecut...". Poate e mai suparata in Ryna si da mai bine. Hartia va fi albastra merita ceva mai mult decat un premiu pentru rol secundar masculin, iar discursul lui Pintilie, desi lung a fost foarte funny si inspirat.

Anonim spunea...

crush, nu crash

otrava spunea...

robert, chiar ioana barbu mi se pare total pe langa in legaturi. mie nu mi-a transmis nimic. falsa pana in maduva oaselor. ryna e slab rau. dar dorotheea petre in cum mi-a patrecut sfarsitul lumii este incredibila. aici ai dreptate. nu inteleg de ce nu a fost nominalizata pt "cum mi-am petrecut..." pintilie a fost ok doar cu faza "sa va ajut sa urcati pe scena?". pentru restul lumii: sunt tripat pe maria popistasu.

adevaratul spunea...

Nu am nimic cu Popistasu, mie ea mi s-a parut complet falsa in "legaturi..." film care mi-a placut. Ioana Barbu se potriveste foarte bine pe rol, si-l insuseste, maria...nu stiu, poate o fi toata agitatia asta din jurul ei care mi se pare extrem de obositoare si fara rost, o tot astept sa demonstreze ceva sa justifice mediatizarea. Nu am zis nimic de medeea marinescu pt ca sunt de bun simt si nu zic nimic nici de filmul ala cu ea, subliniez ala.

otrava spunea...

gusturi si gusturi. e trist ca la premii s-au batut cam 5 filme dintre care 3 despre revolutie. cam nasol. dupa 17 ani de la revolutie. seceta mare. iar alea 2: legaturi si ryna nu meritau premiul cel mare in nici un caz......

adevaratul spunea...

sa vezi la anu'... cate premiere sunt anul asta? 2-3?

Anonim spunea...

crush - ai dreptate nontalent369! Imi cer scuze cu plecaciune pentru agramatismele prezente si viitoare! Ma surprinde placut faptul ca doar ai sesizat greseala, fara sa adaugi comentarii de genul: sigur esti blonda, la liceu/scoala generala!:)

Anonim spunea...

sara,nu nu...si asa m-am simtit aiurea cand am scris-o...dar am zis ca mai bine eu,decat vreun otravit de pe aici;))
si in privinta filmului "legaturi bolnavicioase"...bai fratior!inteleg,fiecare cu al lui crush...maria,ioana...dar amandoua au jucat mizerabil.mi s-a parut o tampenie de film...pe care l-a mai salvat cat de cat talentul actoricesc al celorlalti...(vezi chirila..si nu,nu doar ptr ca il iubesc din cls a 6a).fetele astea doua au jucat ingrozitor ultima scena...aia in care maria voia sa se impace,la ioana in camera,daca imi amintesc eu bine.oricum,deja la scena aia radeam...daca pana acolo am zis lasa,it can only get better...ei bine,aici mi-am dat seama ca mai rau nu se poate!!!ce-i drept,dintre ele doua,oricat de infumurata si superficiala mi se pare maria popistasu,adica oricat de nesuferita imi e, recunosc ca ioana barbu a reusit sa joace mai prost decat ea!