O eternitate si inca putin!

28 mar. 2007


scenarii, idei, vise, ganduri. ea. trandafiri galbeni, rosii, o agrafa de par, un inel cu smarald, un ursulet panda de plus, doua bilete de avion la paris, un caine cu urechi lungi, o pereche de sosete colorate, o plimbare cu masina intr-o zi ploioasa, o poseta mare si voluminoasa, o noapte in parc, o cina la un restaurant cu un pian langa masa, o cafea cu mult lapte pe lipscani, un red bull pe trepte in fata la tnb, un sutien negru, un tablou cu o pisica care mixeaza la platane, melodia mea preferata, un e-mail, un bilet lasat sub usa, un smile pe mess, un sms gol, un film la mall, un ceai in cotroceni, un placebo la arenele romane, un baal la teatrul mic, un pas in doi la pro, un suc de portocale intr-o dimineata de vara, o perna in cap, o fusta in carouri, o privire care iti ramane in cap..... ce lucruri pot sa fac din dragoste... toate.

11 comentarii:

jolly spunea...

waw! maestre otrava ai zis-o bine. foarte bine!

Anonim spunea...

foarte frumos spus!

Alexandru Hagi spunea...

Mare adevar graieste otrava!

Anonim spunea...

de unde le scoti?!?

Anonim spunea...

Hai sa-ti spun un secret: important nu e sa vrei sa-l faci pe celalat fericit ci sa te faci pe tine insuti fericit, oferind aceasta fericire celuilalt... dar sunt sigura ca tu stii deja lucrurile acestea ...

Raluk_Tinkerbell spunea...

Otrava a oferit destul...ofera in fiecare zi..cred k e cazul sa mai primeasca si el...pup u, otravici!

Anonim spunea...

otrava man...tot asa de visator ai ramas?c'monn...fii serios.referitor la topic,sa-ti spun cum e pe aici.cefe groase de bulgari nespalati,miros imbietor de ciorapi colorati(bej),funduri mari,buci paroase, ce mai...ceva ce l-ar face si pe mircea zara sa-si doreasca o eternitate aici.ptr mine inca putin.salutari din south africa.

Anonim spunea...

o plimbare prin botanic, asteptarea la gard cu un pachet de marlboro rosu sau lucky silver,un ceai fierbinte in sprit intins cu o bere doua sus in bierhaus, atingerea calda si lina pe chip in asa zisul dans, furisari in miezul noaptilor din timpul saptamanii, imbratisare si nu amicala in ceea ce ma priveste pe strazile inguste de langa unirii, abtinere din a (te/l) saruta ... catvea gesturi facute din materialul numit "dragoste"

Anonim spunea...

blinkutza...snif!

Anonim spunea...

Superbe cuvinte, superba poza!

otrava spunea...

multumesc toe.