Nu mai vreau sa platesc taxa la televiziunea publica!

6 mar. 2007


legaturi bolnavicioase in tvr-ul lui giurgiu. societatea romana de televiziune vrea sa mareasca taxa tv de la 4 la 6 lei lunar. dupa ce si-au luat teapa cu prima liga bolnaviciosul giurgiu vrea sa le facem curul mare prafuitilor din tvr. dupa ce ca sug bani de unde apuca tvr-istii au un tupeu fantastic, oamenii au salarii de mii de euro, rating de trei lei si nu se satura. le arde buza.arunca cu bani in stanga si in dreapta pe tot felul de productii de trei lei, gen "la urgenta" a obtinut din publicitate 200.000 de euro, fata de cei un milion investiti in productie. giurgiu explica ca tvr a trait de multi ani cu un cash-flow pozitiv, adica avea mult mai multi bani in cont decat trebuia sa plateasca, ceea ce dadea in mod eronat, "impresia de putere si de stabilitate financiara". m-am saturat sa le fac curul mare la comunistii astia. nu mai vreau sa platesc nici un ban la televiziunea asta de rahat. vreau sa strang semnaturi si sa incercam sa scapam de tristii astia. chiar nu se mai poate. taxa tv si radio obligatorie. pentru ce daca nu ma uit deloc la terminatii astia. chiar va rog sa luati in serios treaba asta. sa incercam sa facem ceva. va rog sa va bagati. ne-au calcat destul pe cap, nu mai avem nevoie de comunistii astia.

5 comentarii:

Anonim spunea...

hmmm..dar nu pot sa faca o faza de genu...nu vrei,nu platesti,nu primesti?...adica mi se pare firesc..daca nu-ti convine,renunti la serviciile lor.inteleg ce zici si mi se pare logic..dar nu cred ca o sa mearga.

Bucharest Sports Bar spunea...

facem revolutie frate!!! Am vorbit cu oamenii. ne vedem cu un ziar in buzunar in fata la tnb;)

Anonim spunea...

Cica se face o restructurare. Ca sunt prea multi oameni. Televiziune publica? Blahhhhhh

Anonim spunea...

Sunt de aceeasi parere.
Sa incercam sa facem ceva in scopul asta.Oricum sunt O ca televiziune...Alxx

Anonim spunea...

O singura obiectie am si eu - cred ca "la urgenta" nu este o productie de trei lei, mai mult decat atat, mi s-a parut cea mai buna dintre toate de acest gen! Am vazut decat doua episoade, dar erau net superioare tuturor celorlalte din aceeasi categorie! Just my opinion!