Lucruri simple!

9 mar. 2007


imi place sa ascultam impreuna placebo iar cand suntem departe unul de altul sa ascultam aceeasi melodie, in acelasi timp. imi place sa o tin de mana cand mergem pe strada si sa ma joc cu inelul ei, de pe mana dreapta. imi place sa ii cumpar trandafiri albi. imi place sa mancam din aceeasi farfurie. imi place sa scriu si sa pictez doar pentru ea. imi place sa beau apa din palmele ei. imi place sa mergem la film impreuna. imi place sa o ating pe fata. sa o sarut si sa ii cuprind maxilarul cu mainile. imi place sa ma astepte acasa imbracata intr-un tricou de-al meu larg. imi place sa o strang tare in brate. imi place sa o vad ca rade. imi place sa ma inteleaga numai din priviri. imi place sa umble cu papuci mari si pufosi prin casa. imi place sa miroasa tot timpul a parfum. imi place sa ma tina in brate cand adorm. imi place sa ma trezesc si sa o vad cum doarme. imi place sa ne facem planuri impreuna. imi place ca e innebunita dupa soare. imi place sa ma trezeasca dimineata din somn. imi place sa o vad cum se amuza cand mergem la teatru. imi place sa bem o cafea duminica dupa-amiaza. imi place sa citim in pat reviste inainte de culcare. imi place sa o intreb daca are nevoie de o fusta noua. imi place sa mancam prajituri. imi place sa ma alinte. imi place sa fie aproape chiar si cand e departe. imi place sa o vad cum fumeaza. imi place sa o vad cum se alinta si sa o sarut pe frunte. imi place sa ii masez picioarele dimineata dupa ce toata noaptea a alergat prin visul meu. imi place sa ma trezesc cu tine in gand cand nu dormim impreuna. imi place sa te ascult cand vorbesti. imi place sa te privesc ore in sir.

27 comentarii:

Anonim spunea...

mie imi place cum ai scris articolul asta.si imi place tot ce iti place la EA.dar daca tot m-am pus pe comentat...o singura chestie nu imi place.treaba aia cu masatu picioarelor ptr ca e obosita ca ti-a alergat prin vis...e prea cheesy.adica nah,inteleg daca asta simti...ptr ca omul indragostit o mai da si pe povesti cheesy..fara sa vrea.dar i just thought you should know.;)

Anonim spunea...

Se pare ca esti indragostit..Ceea ce e f frumos! :) tot ce ai scris este f adevarat si f frumos..Sa Fii Fericit Si Iubit!!! kiss

Cho spunea...

Lucruri simple de o importanta semnificativa:)

Anonim spunea...

lucruri simple , simple de facut , dar importante pentru tine si celalalt....

Alexandru spunea...

Iti pot cere sa-mi treci si site-ul meu in lista link-urilor tale ? Mersi !

Anonim spunea...

Imi place sa ...sau Ne place sa...este o diferenta nesesizabila la prima vedere...

otrava spunea...

exista momente in care nu iti doresti sa te imiplici in ceva. iti este teama ca nu o sa iasa bine. sau mai exista teama de esec. insa "lucrurile simple" cand ajungi sa le faci si sa le simti sunt cele mai frumoase.

Woland spunea...

pe tine chiar te-a marcat Paris je t'aime...

Alexandru Hagi spunea...

Lucruri simple... asa se identifica frumusetea si dragostea..draguţ post...

otrava spunea...

"simple" asta e atat de complex

Sahara Penguin spunea...

Acuma imi dau seama de unde ai luat diabetismul ala cu "ai alergat prin visul meu".

Da' mi-a placut mult de tot filmul, asa ca te iert :p

otrava spunea...

dap era fraza negrului. geniala

Anonim spunea...

asta da declaratie de dragoste! prietena ta e o norocoasa. sper ca stie asta...

otrava spunea...

poate................

Anonim spunea...

aaaa....da maa..:P...acum imi amintesc de faza cu negru ala..si atunci mi s-a parut jalnica expresia,desi povestea lui in sine era f tragica-frumoasa.

Anonim spunea...

ce frumos o iubesti!...probabil c-o faci fericita si ea , la randul ei, te face pe tine...ma bucur ca mai existati si astfel de oamnei printre totii chinuitii ceilalti...lumea se-mparte intre voi si restul lumii. sunt putine lucrurile esentiale in viata asta si putini sunt si cei care reusesc sa se vada, iar marea tristete este ca de fapt sunt atat de la-ndemana, dar ne refuzam simplitatea, trebe sa fim firi complexe, gomoase, elitiste, absente, refuzandu-ne "usuratatea fiintei" , simplitatea, bucurria...ihh!!!

Anonim spunea...

ce-miplace cum vorbesti despre EA, imi aminteste de romanele lui elide "nunta in cer'"si "maitrey". cam asa o "zugravesti" tu pe EA in cuvinte. ca venita din alta lume. bravo;)

Anonim spunea...

imi place sa te anunt ca esti multpreafericitul cistigator al trofeului 'imi place sa'; teoctistu' a iesit pe locul al doilea ...

otrava spunea...

multam alina c. ...lumea nu se-mparte intre noi si restul lumii. noi suntem restul lumii. frumos Dianna ce ai scris. o "zugravesc" cum pot mai bine pt ca merita. Mart13 ci dracu e teoctist asta?

Sahara Penguin spunea...

Atata timp cat exista, si pentru tine ea e exact asa cum o descrii, si esti convins ca nu ii atribui lucruri in plus, lucruri pe care ti le-ai dori sa le aibe sau sa le faca, atunci esti fericit man. Congrats!

Anonim spunea...

This is so cooooooollllllll!!!!!!!!! I love it!

georgia. spunea...

mmmm.....mda.

Anonim spunea...

mi-e dor sa ma indragostesc... lucrurile mici si simple fac fericit un om... pacat ca multi nu deschid ochii si ashteapta prea mult sa se intample lucruri marete. :)

otrava spunea...

moni imi lasi un id sa mai vb?

Anonim spunea...

imi place ce ai insiruit pentru ea si mi se face dor sa mai aud de la un cineva macar jumate din ce am citit aici...mi-ai zis ieri "va feriti de pesti micuti si ajungeti in botul rechinilor"(cu ref. la noi, fetele) si pe buna dreptate, asa este! pt moment te fura usor iluzia sclipitoare a unei existente noi, agitate, comentate, care inevitabil incepe frumos alaturi de cine stie ce "vip"(cel putin la fel de cunoscut ca fostul...)atat mai spun..ca acele "lucruri simple" sunt de fapt cele mai complicate, iar cand te gasesti pierdut de ele, ceva in mod sigur nu a mers perfect:))...dar se repara :D "punct si de la capat".

Anonim spunea...

buna...e absout superb ceea c ai scris tu acolo.din nefericire unii,me for example, n am trecut prin mai nmk din ceea c zici tu acolo.desi imediat implinesc 20 d ani,nu reusesc sa ma fac iubita,poate pt ca incerc prea tare si d aia nu iasa.macar am dreptul sa visez :)

. spunea...

ma bucur ca gandesti in felul asta .