I love Bucharest!

20 mar. 2007


1:00 ma iubeste. ce tare e vorba asta. de ce daca te uiti la fix la ceas toata lumea iti zice "e bine frate, te iubeste". cine? am simtit nevoia sa ies din casa, m-am plimbat pe lipscani si pe starzile de langa. in fata la teatrul de comedie doi si-o trageau intr-o masina foarte mica, era liniste. afara e super ok, e o vreme perfecta pentru plimbare. am gasit o gramada de locuri tari pe strazile alea. cafenele frumoase, micute, cochete. imi place de mor zona aia. e tare ca exact langa o cafenea ok e un cate un magazin cu tevi si robinete, sau rochii de mireasa. se sicronizeaza perfect. vine vara, am trecut la o cura de legume grava, ca sa mai elimin din toxine. si deja incep sa ma simt mai bine. sper sa ajung pe la 78 de kg pe la inceputul lui iunie. imi place sa ma plimb prin bucurestiul vechi, pe langa carul cu bere, teatrul de comedie sau banca nationala. au un parfum placut strazile alea. doar pe seara, pentru ca ziua tiganii incing gratarele la terasele alea infecte. imi place piatra cubica de pe jos, imi plac magazinele unde se vand cesti de ceai si imi plac cafenelele cu scaune de lemn, cu lumina difuza, unde se asculta muzica in surdina.

10 comentarii:

Anonim spunea...

stiu,stiu...same here!si eu sunt moarta dupa zona aia...e locul meu preferat din bucuresti.numai ca mie mi se pare ca pana si tiganusii dau farmec locului.foarte tare!

Marian Vişu spunea...

otrava,
stii ce ma intrebam candva? referitor la treaba asta cu uitatul la ora fixa la ceas si iubitul - daca am ceasul inainte/i urma cu cateva minute si, desi eu vad ca e ora fixa, in realitate e 1:03 sau 12:58 - inseamna ca e doar o dragoste mincinoasa? :D

Anonim spunea...

N-am fost niciodata in Bucuresti. Pacat. Dupa cum l-ai descris m-ai facut curios.

Hypnotica spunea...

Ne otravim reciproc la ore fixe :x

Iubesc cartierul vechi. M-am uitat la "The Illusionist" de cateva ori zilele astea doar pt. a urmari arhitectura. Care seamana.
Imi pare rau ca e plin de jeg si de tiganusi care se iau mereu de mine. Anyway, asta nu ma determina sa nu-mi mai beau cafeaua acolo. :)

Anonim spunea...

Si mie!

otrava spunea...

la 12:57 chiar cred ca e o dragoste mincinoasa mariane. sa nu se mai intample. da? sunt fan lipscani

Anonim spunea...

wow...asta da descriere a bucurestiul...ai talent la asa ceva

Anca spunea...

wow...asta da descriere a bucurestiului..bafta...chiar ai talent

Anonim spunea...

mi-e atat de dor de Bucuresti...
de vinul fiert baut in Hanul lui Manuc, de representatiile studentilor la teatru din Studio Kasandra, de strada care urca de la Curtea Veche, de muzica si aglomeratia din "Club A", de racoarea din timpul verii din libraria de pe Lipscani, de berea bauta in "La Ruine", de linistea din Biserica Ruseasca...
mi-e atat de dor de Bucuresti...

otrava spunea...

unde esti cristina acum?