Fard cu miros de mucegai!

23 mar. 2007


in bucuresti poti sa iti dai seama despre cum o arde cineva daca il intrebi unde iese in weekend. exista grupul fetelor care o ard in kristal, fratelli, bamboo, posh, cabaret, loggia, office sau bonsai. fetele pe stilul glamour , care te imbata cu D&G light blue, care o ard in grup, pe genu' suntem singure si nu vrem pe nimeni in seara asta. greu de abordat tocmai pentru ca barbatii se sperie de haita. grupul baietilor gen martin, gossip sau frame. tricouri in dungi, polo, convers sau superstar, parul mai lung, ochelari de soare, acqua di gio. grupul mixt ota, web, tralala. genul trandy, bine accesorizat, oameni care isi arunca ochiul pe reviste manga, care mai scapa din cand in cand cate o expresie in engleza. grupul mixt b 52, suburbia, expirat, under, fire. club a (multam celor care mi-au amintit) pe genu' haine cenusii, miserupisti, catalogati ciudati de restul, tricouri si jeansi largi, fetele cu manusi, blazati. apoi se mai fac tot felul de mixuri colorate pentru cate un mission la polivalenta sau la world trade plaza. mai exista grupul pensionarilor, vorbitori de orice alta limba mai putin romana, care o ard cu pustoaice sau cu femei sarite de 35-40 prin white horse sau planters si exista grupul pustilor care o ard cu o bere in fata toata noapte in regie si vor sa abureasca fetite in maxx, dumars sau r2. o lume plina de fard si parfum in care se mimeaza la modul grav mai binele. totul la vedere, sa nu ramana unii care nu au fost otraviti cu opulenta. retina zgariata de kitch. tipe imbracate in auriu din cap pana in picioare, cu decolteu cat terasa mea, fustite scurte sau baieti cu bratari cat lantul de la parcare din fata de la deko, tricouri mulate sau pantofi ascutiti gen aladin. oameni care si-au luat telefon de 1000 de euro dar inca au cartela si dau beep, poate din obisnuinta. as vrea sa vad la stiri oameni care au murit din cauza ipocriziei.

13 comentarii:

Anonim spunea...

hai frate,si ai omis tocmai A-u. Adica cluba, ca am vazut ca tu esti cu B-u.:)
cu toate ca se zice ca in A nu mai e asa ca lumea(are perioade si perioade), tot nu ramane de exlus; pt ca in fire de ex lumea merge de luni pana miercuri ca e intrarea libera si jumate din ei pe la jumatea serii o dau tot in A cu intrare. Ca sunt oricum la 2 strazi cluburile, si lumea migreaza.
ma rog, ideea e ca lumea se mai duce si in alte cluburi si s au mai infiintat si altele noi, insa cam din A au plecat cam toti(infara de astia mici de tot) si multi tot in A se intorc. :)
nu i fac promovare da mi se parea nenatural sa nu fie mentionat. :)

Anonim spunea...

haha...busteeeed!!cam asa e..uitasei de A.oricum, sa stii ca exista si un alt grup mixt...cei care ies in expirat,B52 si derivatele aferente dar la fel de bine merg si in web,tralala...si La Cina...ca ai uitat-o si pe asta.vezi ca ti-am vazut-o si pe draga de popistasu pe aici..asa ca fii pe faza;)

georgia. spunea...

si tu? ce faci in weekend?

copill spunea...

Ar mai fi El Comandante si...pensionarii din Barfly.

Sahara Penguin spunea...

Da, da, sunt si mixuri din astea. De genu' azi in Timisoara, maine-n toata tara. Azi Embryo, maine club a, poimaine Frame, si peste o saptamana dam si prin gossip, ca e after hours.

Been there, so... nu incerca sa ma contrazici :)

Hypnotica spunea...

Otravutza mea, tu ce gen de tip esti?
Dau o bere/cola/cafea/ceai/etc. pt. postul asta.

Floare de Rodie spunea...

muahahaha tu ce gen esti?

moi non plus spunea...

cred ca nu am citit pe nicaieri...ce fard ziceai ca folosesti?sau esti cu masca de fata?

Anonim spunea...

:)) true! faza cu light blue e prea tare ca sa fi omisa. in mare parte ai dreptate... eu sunt pe partea suburbia, expirat, fire etc, da' n-am haine cenusii. decat sa ma duc la bonsai si sa vad fete al caror outfit cu paiete costa cat jumatate din pretul incaltarilor mele... mai bine la underground...

Woland spunea...

Aseara am iesit in Embryo. unde ma incadrez?

Anonim spunea...

Vai,Otravixe ai uitat de Stuff, etc, stii tu..genul Vama Veche...de ei ce parere ai.si chia, tu unde te bagi?

otrava spunea...

pentru cei care se intreaba pe ce gen o ard le spun. imi place in martin, imi place ca loc world trade plaza, e cel mai bun pentru evenimente de gen. imi place in frame, ota..... embryo. imi plac tricourile polo, puloverele cu romburi, superstaruri, convers, billabong, dc, adio, adidas......

Anonim spunea...

glamour my shit.de ce nu spui ca sunt niste tampite care se cred buricul pamantului dar daca le scuturi au 10 lei prin buzunare.te rog nu mai pomeni de aqua di gio.jumate din romania miroase asa.dat peste transpiratie.mai aveam ceva de scris dar inchid negrii net-ul.gotta go.see ya.