De la v-am prins vrajitoarelor la viitorul suna bine!

20 mar. 2007


isi mai aduce cineva aminte cum a inceput publicitatea autohtona? cum s-a ajuns de la improvizatii la o industrie de sute de milioane de euro. totul a inceput cu "v-am prins vrajitoarelor", la calculatoarele felix. dracu mai stie acum de ele. un tip intra intr-o pestera dupa niste vrajitoare care facea ceva pe acolo. v-am prins vrajitoarelor este sloganul care a ramas, dupa 16 ani, clasic pentru inceputurile publicitatii autohtone de dupa revolutie. pentru cei care vor sa faca un exercitiu de memorie si sa isi aduca aminte avem de toate pentru toti: "Hei Psst Cichi Cichi, Kltz Pmz AAA!", "bucuresti-berlin 1001 articole. "calitate inainte de toate - Geppa Electro Center", "Adidas Torsion - daca vrei cu adevarat poti", "Titan Ice - alta viata?", "Nei, nei, nei, nei", "stue e ta. novi sampon palmolive. sabah capitalisma", "spargeti monotonia, si cumparati un pantof gregorio rizo", "cielo care facea pe taurul neimblanzit la corida", "sete iti spun adio eu raman cu rio", "dulcegarii turcesti - bonibon, topi-top si topik", "aquafresh in 3 culori protejeaza de 3 ori", "dar cu dragostea cum stai?", "tinerama deschide cheile tuturor usilor", "oamenii de la minolta", "connex go. ce-i al tau e al tau". iar pentru cei mai tineri: "scump doamna, scump. dincolo era mai ieftin! da halatu, cat e halatu?", "gogule, probleme ma?", "ce bafta pe noi ca nu mancam ciorba de burta", "si marmota invelea ciocolata in staniol", "vopsesti usor, vopsesti cu spor", "viitorul suna bine", "kres-ko-va?", "laser frate, ala care respira greu era tasu ba", "prietenii stiu de ce", "inca una si ma duc", "ce vaca sunt!", "comenteeeeeeezi?", "de ce se intinde pateul?", "dorele, ne miscam si noi mai cu talent?!", "mezeluri din pui, vita sau porc.... niciodata din taur!", "senzatii tari din 1964", "tot singura, saraca mama", "ce bine ca exista saridon!", "am luat ca e super-oferta", "fetele simt cand esti disperat".....

6 comentarii:

Hypnotica spunea...

Otrava, pe post ce scrii, te plac tot mai mult :)

Anonim spunea...

"nea nicu...mai ai pepsi la litru?"..pe asta chiar nu o mai stie nimeni???
BAAAI...aia cu pst pst cichi cichi kltz ptzu ahh...eu recunosc, ma mai apuca din cand in cand si fac asa vreo 5 minute;))..voi nu incercati sa spuneti din ce in ce mai repede?parca era o moda cand eram copii..care spune mai repede..
uh,talk about a trip down memory lane!!!

Anonim spunea...

http://beingsara.weblog.ro

Anonim spunea...

din categoria "vechi", ai uitat de deodeorantul ala ..body nu stu cum parca...cand apare ca o oboare,te vrajeste,te ameteste..bla bla si din astea noi...zapp saluta: "grupul fetelor care beau apa cu lamaie...grupul fetelor care au baut prea multa apa cu lamaie(asta i in toalete), grupul hair-stylistilor lezati de termenul "frizer" etc si etc:)

otrava spunea...

Cind apare ca o boare/ Te vrajeste, te-ameteste/E create de-un stilist/Se numeste “Body Mist”.

Anonim spunea...

"dulcegarii turcesti - bonibon, topi-top si topik" - te corectez putin. Corect era Bonibon, Topi Top si Jelibon