Creier spalat cu Fairy!

4 mar. 2007


imi plac foarte tare reclamele, chiar nu sunt genul care sa schimbe postul cand e publicitate insa mi s-a cam luat de mizeriile de reclame care imi spun cam ce e bine sa fac si ce nu. sau alea cand apare un "specialist" care stie exact ce imi trebuie. e o reclama la o vopsea de par in care apare un imbecil intr-o oglinda langa o tipa si ii da sfaturi despre cum trebuie sa se "poarte" cu parul ei ca fiecare fir sa fie fericit. mi s-a acrit de spoturile si sloganurile care ma invata ce sa fac, si mai rau, ma invata cum sa-mi traiesc viata. m-am saturat de aceleasi truisme de care ma lovesc zilnic. "anul asta nu se poarta celulita". dar in ce an se poarta? ca sa stiu si eu. inteleg ca ei chiar vor sa aiba o relatie emotionala cu consumatorul, insa nu inteleg de ce sunt bombardat cu atatea sfaturi. "traieste clipa”, “savureaza momentul”, "nimic nu e imposibil". cacat. ma si vad mancand sute de pungi de alune, bag coco cola, mananc de la mc, kfc sau pizza hut, beau alexandrion si ma gandesc la barladeanu si bag ciocolata in mine pana ajung la fel ca, vaca de la milka. astia chiar imi doresc rau. vreti sa mor cat mai repede? cu ce am gresit? nu inteleg ultima reclama la cola. unii stau la masa si se aude vocea unui copil care spune senin ca mama vine cu mancarea, tata cu nu stiu ce, sora cu pana mea si el cu coca cola. imi si imaginez discutie la masa "marinica ai fost azi la scoala? nu mami eu sunt doar cu cola, nu ti-am mai zis". ai baut vreodata apa minerala si te-ai gandit ca esti mai aproape de natura decat niciodata? porti tricoul ala rosu adidas cu gandul ca nimic nu e imposibil? te-ai gandit ca cel mai simplu mod de a invata germana este sa cumperi o vopsea lavabila? ai lasat vreodata sa conduca masina porcul tau de guineea ca sa bei si tu o bere la becker brau? ai baut vreodata prigat inainte sa dai proba de viteza la bac? toti avem vise, idealuri, dorinte, e normal sa fie asa insa nu cred ca e nevoie sa auzim asta intr-o reclama la detergent de vase. am fost bamboocha, cu toate ca habar nu am ce inseamna asta, mi-am protejat baia cu ceresit, am gasit parchetul impecabil dupa ce a dat mama un party de 40 de ani de cand a terminat liceul, am fost omniasigurator, o sa imi cumpar seat ca sa castig un bliet la shakira la budapesta si am agatat fete pe strada mancand pufuleti lotto. cu toate astea imi doresc sa o am vecina pe paris hilton, sa stie doar finlandeza si sa bem cafeau impreuna in fiecare dimineata.

39 comentarii:

Iulia spunea...

cand am citit postarea ta ... tocmai se auzea pe fundal "anul asta nu se poarta celulita" :)) ... reclamele idioate ne'au invadat propriul tv :P

Iulia spunea...

deah ... celulita era un trend demn de admirat si de invidiat :))

Iulia spunea...

yo nu prea intru pe mess ca ma plictiseste groaznic :)))) ... tin mai mult la blogu' meu :x ... erai o hi5'ritza inraita dar nimic nu tre' sa'mi creeze dependenta [maybe egocentrista:|] si atunci am taiat raul de la radacini :D. acum doar blogu', cartile & filmele mi'au mai ramas :)

Anonim spunea...

you're my hero dietdrama!!!!...la asa ceva aspir si eu..oh teach me,great sensei!

Iulia spunea...

easy :)) ... te oftici atat de tare pe viata ta marunta, iti macini ore pe contu' ala de hi5 si pana la urma realizezi ca nu faci nik cu el, ca te stergi la c*r si nu te asalveaza nimeni de acolo pt nik in lume. esti intr'o zi d'aia neagra si involburata, q mintea aiurita, citesti cam toate cele 500 de fiveuri si apoi zici "ok.stop" si apesi click si ghata. s'a dus. nu mai esti ca toti ceilalti, in card q ei :) ... si cat despre mess ... 8-| exista telefoane, alte moduri de a vorbii q prietenii :P ... nik hu ma mai face dependenta :)

otrava spunea...

generatia hi5, mc, kfc, safe mode, messenger, blog. care e mai nociv din cele de sus?

Iulia spunea...

messenger & hi5 distruns din viata mea [recunosc, nu m'am lecuit de tot ... vititez paginile amicilor cand mai intru pe mess si vad la sts "POZE NOI!!!" sau cand mi'e dor de niste poze penibile :))))] ... blogu' :-? abia a inceput dar nu postez in fiecare zi si oricum in ultimul timp sunt intr'o stare de lamentare :| ... cat despre kfc & mc - ptiuuuu la cate calorii au sa stea departe de mine :)) ... nu am mai mancat de luni de zile de acolo :| ... am si un post despre fast'food :) ... imi faceau q ochiul dar s'a terminat si q ei :x ... daca ar fi sa'l intreb pe frati'miu, ar iesii imediat la mc sau kfc q prietenii lui :) ... fiecare cu ce'l doare

otrava spunea...

eu chiar mai vreau sa mananc ceva de la mc, sa mai stau pe mess, sa beau cola........

Anonim spunea...

exact...fiecare cu ce-l doare..toti suntem dependenti e ceva..stai linistita,e imposibil sa nu ai un viciu macar.si pana la urma...what's wrong with that?!..eu ma oftic ca stau ca vaca pe net si pierd timpul, in loc sa fac ceva constructiv..dar si eu voi lua atitudine pretty soon..ca nu se mai poate!

otrava spunea...

chiar esti dependenta de asta?

Iulia spunea...

am pierdut prea multe ore cu ceva ce nu conta ... notalent369 intra la mine pe blog si lasa'mi si mie adresa de hi5 la ultima mea postare ... sunt curioasa :) pe ce ai irosit vremea. eram dependenta de hi5 :) si intr'o saptamana am omorat "viciul". cred ca pe putin 20 de persoane m'au intrebat "dar tu nu mai ai pagina pe hi5" si am raspuns senin "nu :)" ... acum cateva luni, daca nu aparea pe mess insemna ca s'a intamplat ceva groaznic :)))) ... deci poti daca vrei ;)

Anonim spunea...

pai tu ce zici?...cand intru pe usa pornesc calculatorul...cu pretextul ca ascult muzica.il inchid abia seara..si daca plec de langa el,incepe lumea sa-mi trimita IMuri..parca inadins..trebuie sa ma limitez..ca nu se mai poate.
dar sa stii ca mcu,kfcu,netu,nu am nimic impotriva atata timp cat sunt cu masura...pana la urma..sunt simbolurile lui 2007:)

Anonim spunea...

stati asa ca ne incurcam ...usor..

Iulia spunea...

piano, piano :))

Anonim spunea...

va las...nb...devin usor dependenta si de discutia asta;))
p.s.
mi-am dat seama de ceva..nu ma deranjeaza sa imi placa rahatu ala de hi5 si nici tampenia de messenger.chiar mi se pare distractiv.si cine zice ca nu ii place,minte.am prietene care intra de pe contul meu ptr ca ele nu isi fac unul din principiu...asa ca sa ma lase!!!...pana si roackerii suparati pe viata isi fac cont.deci stranger things happen.asa ca imi voi continua viata mea infectata cu hi5 si strips de la kfc,cola-bautura acidulata si canceroasa,pana si discutiile imbecile de pe net.incep sa ma complac in situatie.da..chiar mi-a trecut orice frustrare..:)

otrava spunea...

am o poveste tare legate de rockeri si hi5 . o sa o bag zilele astea

Iulia spunea...

fain :)) ... sa zicem k am adoptat alt stil de viata ... nu sunt asa cum sunt alte tipe la varsta mea [enigmatica de altfel:))]

Anonim spunea...

haha..abia astept.stii ca mai ai o tema ptr un post,nu?..ala cu prietenia intre el si ea.nu te uit cu ala!
hahah..aseara in B, tin sa-ti zic ca nu am auzi replici de agatat..am avut parte de gesturi de agatat...alta mancare de peste..

otrava spunea...

cum fu in b?

Iulia spunea...

yo am inceput sa'ti citesc toate postarile :))))

Anonim spunea...

nu,nu...nu esti dependenta de bloguri,stai linistita!

otrava spunea...

citeste. nu e nimic rau in asta. cititul a omorat mai putin decat alcoolul sau tuitunul

Iulia spunea...

sunt sunt :)) ... asta am zis k mi';a si ramas :) ... dar nust dak termin seara asta si deja eliade parca suspina dupa mine :-s

otrava spunea...

ma bucur ca ma bate eliade.

Anonim spunea...

hi5 e vulgar si de prost gust....si chiar imi placea la inceput dar a devenit din ce in ce mai nasol...
probabil intr-un anumit procent pentru ca sunt f multi romani pe el...
eu am renuntat de cateva luni de zile....
si-a atins scopul , am cunoscut cateva din vedetele hi5-ului autohtone !
acum sa mai incercam si altceva...
myspace :) e de mai bun gust....sunt mai putini romani...:)

Iulia spunea...

eliade :-? e bine, sanatos, mi'a dat scrisori de la el de acasa si parca s'a mai calmat ... o ia mai des pe aratura dar se simte bine in genere :)

otrava spunea...

oare eliade are cont pe hi5?

Iulia spunea...

sa vedem :))))) ... cred ca s'a plictisit si el ... dar ce, asta e enigma ta - cine are sau nu cont pe hi5 :)) ?

Anonim spunea...

daca nu ai ..sau nici macar nu ai avut cont de hi5 , nu existi...:D

Iulia spunea...

auci ... atunci sa'i creez lui aliade cont pe hi5 :))))) ... good idea :P

Anonim spunea...

pe myspace...exista multe conturi din astea...dar oamenii spun clar is not real..is only a fan page...
pe cand pe hi5 falsurile sunt in floare...
eu ma opresc aici prea multe vorbe pt hi5 ...
myspace RULEZ ! lol

otrava spunea...

cel mai frumos e sa uiti de net cat mai mult. sa scapi, sa ilm ignori. e un mare rahat.

Iulia spunea...

DA ... asta e solutia 8-> ... sa'mi pice netul si sa nu mai verific din 5 in 5 min daca a reinviat :)) ... sa'mi pice si sa'l "pic" yo din viatza :x

Anonim spunea...

acum am o vorba pentru otrava...
ceea ce am invatat eu de la Tony Montanta ( Scarface ) :

intai faci rost de bani ,dupa aceia puterea....
si apoi te alegi si cu femeile !

:)

Anonim spunea...

Tony Montana

otrava spunea...

asa e. dar nu asta e scopul in viata. sa te alegi cu femeile. e de ajuns una. banii ii faci muncind, iar puterea depinde de tine daca o ai.

Anonim spunea...

multi neica nimeni au scopul asta in viata...chestia este ca unii mai si reusesc...

nu era un sfat si nici ceva care eu vreau sa urmez...dar e frumos sa mai fii si Tony Montana din cand in cand...
recunoaste....:)

otrava spunea...

asa de fun e frumos.

Anonim spunea...

moaaaamaaa..la ce discutii s-a ajuns...i'm in shock!