Tara copiilor care mananca tv si pc pe paine si a marinei almasan!

5 nov. 2009


doua chestii "tari" am citit azi in ziare:

1. un studiu facut in randul elevilor de la noi. rezultatele sunt cele la care ma asteptam: programul liber săptămânal al elevului român: 9 ore de tv, 7 ore, jocuri pe calculator, 4 ore şi jumătate de citit. În majoritatea cazurilor, numărul de ore dedicate sportului e nul. mie imi vine greau sa cred ca 4 ore jumate citesc pustii din romania
2. Marina Almasan a fost desemnata coordonator de proiect pentru selectia Eurovision 2010, care va fi organizata anul viitor de TVR. articolul din gardianul se termina cu urmatoarea propozitie: "Anul viitor, concursul Eurovision va avea loc în mai, la Oslo, Finlanda!" 1. ce dracu cauta babaciunea aia de marina almasan. este o epava. o sa castige concursul furdui iancu si 2 de cand oslo e in finlanda?

2 comentarii:

nekta spunea...

ce funny e ultima parte =))
apropo, îmi plăcea să cred că-s singura din ţară cu skinul coffee....dar am mai descoperit unul :)
drăguţ blog, have a great morning:*

Anonim spunea...

Plebea vrea circ si paine si cum in general copii imita modele, e de asteptat un asemenea comportament.

Insa exista si "Tineri care nasc in noi mandria", premiati cu aur la olimpiade internationale, angajati la Microsoft care fac ca a doua limba vorbita sa fie ROMANA, colaborari cu NASA in proiecte si competitii internationale, care se lupta cu o politica distructiva, devalorizanta care nu culmineaza cu "scoala face tampiti" zisa de un asemenea produs.

Tu mananci PC pe paine si probabil uneori si TV, asa ca poti fi cel mai bun contraexemplu

cu respect