atat!

25 nov. 2009


Inchide ochii. Respira adanc. Scapa de tensiune. Linistea te cuprinde. Palmele se ating una pe alta. Picioarele incepi sa nu le mai simti. nu mai ai nimic in corp. totul a disparut. Este atat de liniste incat timpanele sunt asurzite de bataile inimii. E cald. Corpul a fost anesteziat. te pregatesti sa lasi corpul acolo si sa te ridici. Momentul a venit. Nu mai simti nimic. Esti intr-un tobogan imens, negru mat, prin care cobori. Habar nu ai unde poti ajunge. Nu exista certitidini. Ai doar in cap o singura idée ca nu mai esto acolo.Ai plecat, cobori, esti in miscare cu toate ca stai pe loc. Esti in picioare. Singur. Nimeni nu este langa tine si cu toate astea ai plecat. Te misti, ai prins viteza. Ai inchis ochii si ai plecat. E liniste, nu vezi pic de lumina. Si deodata ajungi intr-un loc in care esti singur. Locul este imens. Incepi sa vezi niste lumini rosii. Deschizi ochii. Unde sunt? Cum am ajuns aici? In stanga nu e nimeni, in dreapta la fel. Repiri.Privesti inainte. Si cand intorci privirea spre stanga e plin de oameni. In dreapta la fel. Nu mai exista niciun loc liber. Aerul giganticei sali de care plamanii tai erau singurii care se bucurau acum este impartit de mii de oameni. cade cortina, niste imagini curg pe un ecran imens, sunetele imi sunt cunoscute iar vocea pe care o aud imi este atat de familiara…m-am nascut cu ea in minte....

PS: maine episodul 2.... pentru cei care s-au prins despre ce vorbesc astept un comentariu....

3 comentarii:

G0d iS A DeeJay spunea...

iluzie optica :D frumos... oare asta ne fac si politicienii? :))

PS. in poza asta http://www.iluzieoptica.com/data/media/6/patratul_gri.png iti vine sa crezi ca patratul A are aceiasi culoare cu patratul B? :P foloseste un editor foto (merge si cu mspaint din windowz) si pune patratele unul langa celalalt :D cand am facut prima data asta am ramas uimit... apoi i-am uimit pe cei din jur si am castigat cateva pariuri :))

La Rose Jaune spunea...

Suntem in cadere libera, halucinati... in jurul nostru este haos, lipsa de directie... nu stim cum vom iesi, daca vom reusi... la capat nu se intrevede nimic... nu avem punct de sprijin si inteligenta nu ne mai ajuta sa intelegem fenomenul... E multa dezamagire. Simtim multi dintre noi entropia din noi, din jurul nostru, din univers... si nu putem face nimic.

Anonim spunea...

sau pur si simplu este acea senzatie pe care nu ti-o poate conferi decat un lucru. Acel lucru care iti intra prin nari si prin ochi, in minte, si te transpune intr-o lume cu care parca esti paralel dar totusi esti chiar in mijloc si din care nu ai vrea sa sa mai iesi. si ca si cand timpul ar sta in loc, el se scurge cu o repeziciune ingrozitoare, pe care nu o percepi, dar sti ca te vei trezi din acea stare mai rpd decat crezi. sau poate este doar efectul P.L.A.C.E.B.O.