Nu imi plac!

25 oct. 2007


nu-mi plac reclamele la detergenti, sosetele, pantofii de orice culoare, frigul, femeile care dispretuiesc viata de familie, oamenii care nu iubesc animalele, florin calinescu, barbatii care umbla cu maieu sau care inca folosesc acqua di gio, oamenii care miros a transpiratie, sa ma bata cineva la pro evolution soccer, oamenii care arunca hartii pe jos sau scuipa, berea, oamenii care se imbraca in trening cand ies in oras, parvenitii, stirile de la ora cinci, oamenii care isi fac concediul la paralia caterini sau la nisipurile de aur, cartofii, baietii care fluiera pe strada sau agata fete prin orice metode, sporturile de contact, femeile supermachiate si cu buricul gol care umbla pe la doua jumate duminica in mall, musafirii care nu suna inainte de a trece pe la tine, dacia logan, timisorenii aroganti, filmele lui sergiu nicolaescu, taranii veniti la oras, functionarii cu costum gri, femeile de la ghiseul postei, tiganii care pocnesc din degete cand asculta manele, copiii obraznici care isi injura parintii, dan voiculescu, laura andresan, femeile care intorc capul dupa masini scumpe, cersetorii de la paris, amicii care se dau la iubita ta, prietenii care iti dau la gioale, filmele americane despre care toata lumea vorbeste si ale caror bugete sunt de sute de mii de dolari, pustii care chiulesc de la sport sau au scutiri, taranii care pleaca din romania si care uita limba, romancele care umbla cu pensionari vorbitori de alta limba in afara de romana, vamaiotii care nu se spala, administratorii de bloc care lasa tot felul de mesaje dubioase pe scara sau in lift, vecina de la parter care tot timpul deschide usa exact cand urci tu, pustii care se uita la wrestling, sporturile americane care ma plictisesc teribil, oamenii care fac greseli mari de gramatica, mircea radu, glumele de pe messenger, e-mail-urile „haioase” trimise de la unul la altul, ziarul libertatea, tricourile fubu cu 05, sobolanii, valentines day....

9 comentarii:

copill spunea...

Well...clar,la greseli de gramatica mor. Inclusiv tampenia noua: 'Fi vesel', 'sti cum e'. Imi ies bube, instant si nu ma mai pot uita in ochii omului care scrie porcariile astea!

Ana spunea...

Cat imi plac posturile cu "Nu-mi plac".. Foarte tare :)

notalent369 spunea...

subscriu intregului post!!!!!!!!!!!

Carina spunea...

"timisorenii aroganti"?

Anonim spunea...

de ce nu incerci una combinata de genul:
laura andresan cu buricul gol care e in maieu chinezesc si te bate la pro evolution soccer mirosind a transpiratie statuta,in timp ce bea bere si scuipa coji de seminte pe televizor,iar cu cealalta mana face skandenberg cu dan voiculescu care e in costum gri cu stilettos mov si joaca sah,iar in tot acest timp vecina de la parter face glume pe de kkt cu mircea radu pe seama timisorenilor care fac mari greseli de gramatica.

Konta Kinte spunea...

n-am inteles aia cu sosetele.poti sa ne dai niste detalii? te rugam

p.s.poate ai vrut sa spui ciorapii cu portjartier!?

Anonim spunea...

notalant369 (e nr unui autobuz cu care circuli?) esti mereu extaziata de ce scrie otrava, mereu cazuta in admiratie,mereu de acord, textele lui sunt mereu scrise ca pt tine. nu ti se pare ca esti putin penibila????

Anonim spunea...

notalent369 este prima care a scris pe acest blog.eu inclin sa cred ca este vb de admiratie.ea si otrava sunt doua persoane pe aceeasi lungime de unda.nimic rau,as adauga eu.

Sahara Penguin spunea...

Nu sunt de acord cu cartofii (yumm), cu berea, si nici cu sosetele - astea pot fi chiar amuzante in anumite contexte. Cred ca ai vrut sa spui "sosetele albe cu pantofi negri".

Well... da, am fost scutita la sport. Aveam un profesor absolut deranjat la mansarda, si nu regret nici o clipa cei 3 ani in care am chiulit in parc ... legal. :)

In rest... da, si ar mai fi de pus niste lucruri pe lista.