Vand sperante desarte si idei preconcepute!

28 feb. 2007


De multa vreme imi doream sa fac o afacere. Sa-mi deschid ceva, o gogoserie, un pati bar, sa vand suc facut din sirop...Ma gandeam ca asa cum vand astia pe plaja banane si creme pentru bronzat, as putea sa umblu cu un sac gol in spate si sa vand idei, sperante, iluzii. Se pare ca unii s-au gandit si au dat drumul la treaba. Un magazin din China vinde clientilor sai… scuze si pretexte. Ce va ziceam? Magazinul, pe nume "Tuofu", care în chineza inseamna "a aduce noroc oamenilor", practica tarife diferentiate, in functie de fapta care necesita scuze. Pretextele de zi cu zi costa echivalentul a 1 euro, in timp ce un pretext bine gasit pentru ruperea unei relatii amoroase scoate din buzunarul clientilor 12 euro. Totusi, cele mai scumpe pretexte sunt cele legate de propunerile în casatorie, care costa nu mai putin de 150 de euro. Persoanele care cumpara mai multe pretexte deodata beneficiaza de o reducere.

7 comentarii:

Anonim spunea...

ai de capu meu...scoate omu bani si din piatra seaca...astea sunt sfaturi ma...si eu le iau moca si le dau moca..ce stupid,jur!

Alexandru spunea...

Am auzit de magazinul asta in urma cu o seara, pe Radio Brasov. Din cate am inteles se pot cumpara scuze si prin intermediul net-ului, printr-un magazin online.

Alex TG spunea...

Acuma imi spui? Eu ma chinuiam ca prostu sa gasesc pretexte de genul asta...

Nice blog btw... vad ca postezi in prostie (adica mult) si ai si comentatori. Deci fain. O singura chestie: reciteste cu atentie posturile inainte sa le public, ca altfel iti scapa greseli (am vazut).

Alex TG spunea...

publici*

otrava spunea...

omul e supus (suspus) greselii!

Anonim spunea...

"visul" meu e sa-mi deschid o gogoserie cu numele Pahty si "specialitatea casei" sa fie inelusii Hector

otrava spunea...

imi place ca lumea comunica. se "otravesc". mai un covrig, mai o gogoasa!