Un Two, doi de zero si un sapte!

5 feb. 2007


Am fost in Constanta in weekend, orasul in care am trait pana la 18 ani si a fost foarte ok. In patria manelelor au inceput sa apara cluburi si baruri foarte tari. Am fost intr-un bar pe gustul meu, tricouri cu echipe tari de fotbal din europa ( cel mai tare mi-a placut cel al zeului Henry - incredibil), plasme pe care erau tot felul de posturi de sport, fashion tv si extreme. Foarte tare. Lumea chiar era ok. Mi-a placut . Exact ce mi-as face si eu la un moment dat. Un bar cu tricouri pe pereti, plin de oameni pasionati de fotbal, sa vedem meciuri din toate campionatele tari. Un Roma - Lazio, un Barcelona -Real, un Bayern - Werder, un Manchester - Arsenal, sau un Steaua - Dinamo. Am iesit apo seara intr-un club foarte ok, unul dintre cele mai tari pe care le-am vazut in Romania. Two se cheama muzica chiar daca e house comerciala e foarte ok si lumea incepe sa scape de manelizare. Si asta e foarte greu intr-un oras cum e Constanta. Insa viitorul pare sa sune bine.

2 comentarii:

Anonim spunea...

house house house.fuck that shit.nu mai este ce era odata...un against the system.e o vrajeala comerciala,unde sunt catva tari iar restul...nimic.in trecut erau cateva cluburi...acum toate.nu vreau sa ma duc in acelasi club cu toate coardele care-si etaleaza tinutele de kkt si nici cu baieti gelati.prefer un club unde se baga cypress,ramones,snoop,green day.dar asta nu exista...momentan.

otrava spunea...

hai sa facem o combinatie. in weekendul asta te astept =in bucuresti, mergem in b52 si ascultam doar red hot, green day, blur, bowie, bjork, pulp, placebo, gorillaz, etc