Tu cu tine!

8 feb. 2007


Din capitolul "tu cu tine faceti o pereche perfecta" vorba parazitilor, am o stire tare pe blogul meu. E trecut de 1 si Cristina e deja acasa asa ca stau pe net si bag inca ceva pe blog. Un chinez, ca numai un chinez putea sa faca asta, s-a casatorit cu el insusi. Omul are 39 de ani a fost nemultumit de femei si s-a lasat la mana lui. S-a cerut singur de nevasta (mama cum suna asta). Oara parintii au fost de acord? A organizat o ceremonie in gradina, la care a invitat 100 de persoane. „Aleasa inimii” a fost un mulaj al chinezului, in marime naturala, realizat din spuma de silicon si imbracat in rochie de mireasa. “Cuplul” a avut la nunta domnisoare si cavaleri de onoare. Liu a admis ca e un pic cam narcisist, dar a negat ca ar fi homosexual. El a spus ca definitia lui despre casatorie e un pic diferita de a altora. La dracu' cu lumea asta - ce mai urmeaza? sa ai si caini cu fata ta........

6 comentarii:

Ali Alex spunea...

Bai... oricum toti oamenii se casatoresc cu ei, daca stai bine si te gandesti. Cauti pe cineva care sa ti se asemene mereu. Deci... cum in fiecare nebunie e un dram de curaj, eu zis ca nenea asta pe care eu una il respect de 5 minute de cand am citit despre el, e curajos rau. Da' eu ma intreb: cum o sa fie la divort si mai ales la partaj?

otrava spunea...

si cum o sa fie sa convingi jumatatea sa mearga in vacanta. sau cum te decizi ce mancare sa ii gatesti cand vine de la munca, sau ce cadou ii faci de craciun.

Anonim spunea...

ba chinezule,ba baiatule,ba mancati-as basca ta de maoist ia spune tu acum cu cine te mai babardesti daca ai ambele maini fracturate si puse in ghips.sa nu-mi spui cu usile de la dulap intredeschise ca am incercat si eu asta si nu merge.vezi ma de ce-i buna o femeie la casa omului.

otrava spunea...

dar o femeie nu poate sa tina hainele mai bine decat un sifonier.

Anonim spunea...

hmmm,inclin sa te contrazic.pe olga de exemplu puteai sa pui jumate din hainele de la metro.

Flocaitu' spunea...

Bai kontakinte ,ba baiatule pai daca omul si-a scos coastele precum Marlyn MansoN cei mai trebuie femeie!