Traiasca barbatismul!

13 feb. 2007


Faceam un curs la facultate foarte tare - feminismul. O profesoara la 50 si ceva de ani, imbibata in dementa feminismului (femeia ca obiect sexual, femeia victima societatii, drama femeii care nu poate conduce, cacaturi din astea). Cel mai tare era ca cateodata eram 3-4 baieti la cursul ei cu toata ca in an arem 5 de toti si restul pana la 40 fete. Am primit pe mess ceva de la Alina, prietena lui Giova, asa ca ea e principala "vinovata" pentru "traiasca barbatismul". In occident exista omologii de sex opus ai feministelor, cei care sprijină până în pânzele albe drepturile bărbaţilor. Hai ca asta chiar e tare. Aveam nevoie de asta. Suntem niste victime, avem nevoie de protectie. Batuti de neveste, obligaţi să poarte cravată când n-au niciun chef şi apăsaţi de statutul de capi ai familiei. "Aşa nu se mai poate!", şi-au spus o seamă de bărbaţi pe care îi chinuie aceste stări, drept pentru care încearcă tot mai mult să regăsească masculinitatea ancestrală. Echipaţi doar cu strictul necesar, mii de occidentali iau în fiecare weekend drumul pădurii, în căutarea unei identităţi cât mai apropiate de modelul de bărbat al strămoşilor. Si acum incepe treaba. Marele Kidd are probleme. Are 1,93 metri, 95 de kilograme şi e jucător profesionist în NBA. Zadarnic, constituţia sa impresionantă nu îi era de niciun folos când pe consoarta lui o apucau pandaliile şi-l lua la scărmănat. "Ca să se elibereze de nervi şi frustrări, mă lovea cu pumnii şi arunca după mine cu obiectele de prin casă", se plângea, acum câteva săptămâni, vedeta lui New Jersey Nets, Jason Kidd. Exemplul său nu e singular. Numai în SUA sunt abuzaţi fizic şi psihic, anual, cam 800.000 de soţi, adică 3,2% din total. Cifrele oficiale nu spun, însă, prea multe, specialiştii fiind convinşi că bărbaţii nu apelează la poliţie după o singură lovitură încasată de la soţie. Ruşinându-se de cei din jur, depun plângere numai când ajung cu răni grave la spital. National Institute of Justice, instituţia care ţine socoteala americanilor abuzaţi în familie, susţine că pălmuirea e metoda preferată de femei pentru a-şi pedepsi soţii. La dracu vreau si in Romania sa se intample asta - sa nu existe doar secretare, stewardese, sute de mii de femei care apar pe copertile revistelor si ziarelor, nu mai vreau fata de la pagina 5 vreau barbatul de la pagina 5, vreau sa spunem noi textul "vin dupa o relatie, nu pot sa incep ceva serios cu tine, am nevoie de timp sa vad ce simt", vreau sa nu mai fim bataie de joc a femeilor. Si chiar imi doresc ca toti barbatii sa puna un comentariu si sa incepem sa schimbam. Ca asa nu mai merge.

5 comentarii:

Marian Vişu spunea...

Sincer, prefer ziarele in care cele dezbracate sunt femeile. Nu vreau baieti la pagina 5!!!

Anonim spunea...

Da, bai! Traiasca barbarismul...asta... "barbatismul!Moarte feminismului! Si barbatii au ciclu, mai ales pe stadion, si lor le curge sange. Si ei au jurnale, si ei isi dau jos mustata, parul de pe piept si picioare, si ei isi lasa parul lung. Si ei merg la shopping si la stilist. Si ei vor sa fie tinuti de mana si scosi la un ecler. Nu credeti ca toate aceste sacrificii merita un pic de admiratie? Haideti, fetelor: aplauze. Sa va aud! Ca altfel iau toti calea padurii. Da' daca se defriseaza tot nu mai e nici o problema, nu? Asa ca defrisati, defrisati, defrisati!

otrava spunea...

nici eu nu vreau sa vad barbati la pagina 5 dar imi placea cum suna

Anonim spunea...

multumesc ptr mingea ridicata la fileu.acea profesoara trecuta de menopauza mai mult ca sigur era still virgin.feminismul?!...wtf is that?aaa...lasa-ma sa ghicesc.acea idiotenie debitata de femeile care nu au ce face.persecutate de parinti,futute si rasfutute de negri si fotbalisti cu mintea numai la shopping,clubbing si fucking.nu inteleg de ce aceasta idee tampita nu a prins si in zona rurala.let me guess...ptr ca nu tine vrajeala.tarani,tarani dar nu prosti.pana la urma,de plictiseala,un caine se musca de coaie doar ca sa aiba de ce sa tipe.

otrava spunea...

femeiea o ardea cu din alea: "in canada un nebun a intrat intr-o scoala numai de fete si a omorat 10" si asta pt ca era barbat. cacat ala nu era un barbat, era un dement.