Te cunosc de undeva? Ah esti sotia mea!

8 feb. 2007


Dupa chinezul care se casatorea cu el mai am una din Asia. Asta e grava rau. Japonezii sunt atat de seriosi in ceea ce priveste munca incat uita de tot. Unul din asta cu ochii mici a ajuns un strain in propria casa. La un moment dat, a realizat ca aproape nu isi mai cunostea sotia, cu care era casatorit de 30 de ani. Zilnic, dupa serviciu, venea acasa doar ca sa doarma, se se imbaieze si sa manance. Dimineata, inainte ca sotia lui sa se trezeasca, pleca din nou la serviciu. Cuplul nu are copii, iar in pragul pensiei si-au dat seama ca abia se mai cunosc. Omul a decis sa ia lucrurile de la capat. Acum a invatat sa-si strige sotia pe numele mic, iar de curand i-a adresat primul "te iubesc!" dupa 30 de ani de casnicie.
Problema a devenit atat de grava, in Japonia, incat pentru barbatii care si-au neglijat prea mult sotiile exista doua zile pe an, "Beloved Wives Day", in care cuplurile invata cum sa se comporte ca sot si sotie. "In ultimul an, am inceput sa o ajut cu treburile casnice", spune omul nostru. Anul trecut, ziua de 31 ianuarie a fost desemnata de Japan Adoring Husbands Association ca data la care sotii sa se intoarca acasa neobisnuit de devreme, la ora opt seara, sa-si priveasca frumos sotiile si sa le multumeasca.Schimbarea de atitudine a japonezilor a fost determinata si de aparitia unei legi care le indreptateste pe sotii la jumatate din pensia sotului. La noi nu are cum sa se intample asta. Romanul nu are cum sa fie setat asa tare pe munca si sa uite de nevasta. Asta pentru ca romanii cand merg la munca uita de ce au plecat, tocmai pentru ca frecatul mentei e sport national in Romania. Cu toate astea el tot uita de nevasta si isi aduce aminte cand ii e foame sau cand nu mai are ciorapi si chiloti noi.

3 comentarii:

Anonim spunea...

"La un moment dat, a realizat ca aproape nu isi mai cunostea sotia, cu care era casatorit de 30 de ani" dar care murise intre timp.acest amanunt aparent nesemnificativ nu-l impiedica pe japonezu' necrofil sa o stropeasca cu apa calda si sa incerce sa penetreze corpul rigid.de cateva ori a reusit.de cele mai multe ori s-a ales cu un penis captivus.aici intervenea problema.trebuia sa se deplaseze cu nevasta-sa in maciuca pina la baie sa dea drumu la apa calda.incet incet bietul japonez reusi.acolo...surpriza.se stricase boileru'.apa calda din canci...va urma.

otrava spunea...

astept cu mare interes urmarea povestii.

Anonim spunea...

neavand apa calda,japonezu'necrofil incerca cu apa rece.umplu cada dupa care intra.un zgomot puternic zgudui tot blocul.japonezul cazuse.facuse stop cardiac si muri cu nevasta-sa in maciuca.vecinul japonezului,un homosexual chinez care se casatorise cu el insusi,auzind zgomotul intra la ei in apartament.acolo o priveliste ingrozitoare se dezvalui.japonezul necrofil cazut peste nevasta-sa,cu fundul ridicat parca special pentru poftele chinezului.nemaistand pe ganduri,chinezul penetra ochiul maro al mortului.deodata telefonul suna.speriat,chinezul incerca in zadar sa-si scoata cariciul din funduletul apetisant.doua cuvinte ii rasunara in minte.penis captivus.sleit...va urma.