Sunt urat dar ma tratez!

5 feb. 2007


E al doilea articol pe care il postez si in care este vorba despre bani. Pana acum aia care aveau bani multi se f.... cel mai bine. Acum am citit despre un top al celor mai urati sportivi ever. Aparent nu are treaba cu banii dar chiar despre ei e vorba. "Prietenul" meu Rooney - un cap mare si degeaba, un tractorist din Ialomita, care rupea in doua femei de varsta mamei, e pe primul loc. Pe buna dreptate e pe primul loc. Si merita. Macar intr-un top sa fie sef. Pe doi iar e un client de-al meu - omul petru care nu mai exista cuvinte sa fie caracterizat - si dictionarul a cedat in fata extraterestrului Ronaldinho. pe 4 e iar un "mare" varf dupa mine - Peter Crouch - Ghita Muresan de la Liverpool, omul care nu cred ca are admiratori pentru ca a avut ghinionul sa bage piciorul in minge decat sa o conduca cu mana. In fine mai sunt in top Becker, Gascoigne, Keown, Dwight Yorke, Roger Federer, Ray Parlour, pana mea. Oamenii astia sunt urati cu spume dar cum dracului se face ca au prin preajma numai femei frumoase. Care roiesc ca mustele in jurul cacatului pe langa ei. De ce? Pentru ca sunt asa de "frumosi" incat pici pe jos cand ii vezi? Nu. Pentru ca au carduri nelimitate. In afara de Ribery care e uratel foc si are o sotie la fel, restul sunt super femei. Abigail Clancy a lui Crouch e belea, Gascoigne a f.... numai bunatati, Becker la fel, Yorke a rupt in doua toate femeile ca il ajuta si culoarea, Ronaldinho a dat la Alexandra Paressant si la inca o mie de femei. Iar despre Coleen McLoughlin - femeia tractoristului chiar daca nu sunt fan pot sa spun ca e o femeie draguta. Traiasca Wags si familia lor care este.

3 comentarii:

Anonim spunea...

otrava man,nu fi asa naiv.cineva spunea "frumusetea e pana la piele uratenia pana la os".ca sa te consolezi putin cu ideea asta,uita-te la liz taylor si brigitte bardot cum aratau atunci si acum.uratenia se conserva...frumusetea se degradeaza.si in definitiv...toate femeile se caca.

otrava spunea...

asta numai de la tine puteam sa il primesc. pana si angelina jolie face acel lucru murdar. care nu e frumos. iar daca o prinzi cand scoate diavolul din ea senzatie si si mai cool....cred

Anonim spunea...

picture this:iulia fratila pe vine in buda de la tara.afara cald,intr-o dupamiaza de august.usa deschisa.buda fara tron,ofcourse.in fundal un magar incearca sa futa o iapa.se aude muzica...queen...i want to break free.observi momentul in care ea debalasteaza.urat.urat de tot.mancase corcoduse cu lapte batut.o mai poti privi in ochi maine?