Sunt femeie, fac mizerie!

19 feb. 2007

Sensibile, delicate, calde, pline de afectiune, gospodine, pedante si cu toate astea le lipseste ceva. Nu prea se descurca la capitolul oridine si curatenie. E si vorba aia "care e singurul lucru pe care nu il gasesti la o femeie in geanta? ordine". Birourile femeilor sunt mai murdare decat cele ale barbatilor, asta pentru ca ele folosesc piesa de mobilier pe post de camara. Pentru ca sunt mai strangatoare la ele in birouri gasesti de toate - mancare prin sertare, creme, geluri de dus, pudra, autobronzante, tot feful de lotiuni, telefeoane mobile, pungi, posete. 75% dintre participantele la studiu au recunoscut ca isi trateaza biroul ca pe o camara unde pastreaza alimente prin urmare birourile femeilor sunt mai murdare decat cele ale barbatilor si gazduiesc, in medie, de 400 de ori mai multe bacterii decat un scaun de toaleta. Femeile innebunite dupa curatenie, regine in bucatarie (mai mult sau mai putin), cu o mie de creme dupa ele si geluri pentru starpirea bacteriilor care omoara si extraterestrii de pe saturn si jupiter - au picat testul la curatenie.

11 comentarii:

Anonim spunea...

"Pentru ca sunt mai strangatoare la ele in birouri gasesti de toate".si nu numai in birouri.am intalnit fete care strangeau marmelada intre degetele de la picoare.mai sunt unele care strang nuci de cocos in anus.altele strang branza intre dinti.la una chiar s-a gasit un pitic in pasarica.si nu era irinel.

otrava spunea...

dar la o una s-a gasit chiar un copil in burta. il uitase din studentie acolo. bine ca l-a gasit ca il cauta taica'su la radio vacanta. in fata la parc

Anonim spunea...

din copilarie am un vis.sa devin medic ginecolog.vreau sa fac avorturi cu vidanja.da, ai citit bine otrava.daca tot se fac avorturi sa facem "my way".eu voi fi in cizme de pescar.culoarea roz.imbracat in alendelon cu un sombrero cu pene de paun.dupa un avort cu vidanja persoana va primi moca si o clisma.ca sa se usureze.

otrava spunea...

clisma ai si cu aroma. de banane e cea mai tare

Anonim spunea...

Otrava, dar la tine pe birou ce este? Poate trebuie sa-ti descrii biroul si dupa aia sa bagi texte misogine pe blogul tau.

otrava spunea...

este studiu realizat de o echipa de cercetatori americani. poti sa il gasesti pe www.dailymail.co.uk.
nu e nimic misogin. 75% dintre participantele la studiu au recunoscut ca isi trateaza biroul ca pe o camara unde pastreaza alimente.

Anonim spunea...

frate...recunosc,cu rusine ce-i drept,ca asa e.cel putin la mine.eu pe birou am in momentu asta o cana cu cafea,un pahar care a avut candva suc,un b24fun vechi de o saptamana,carti,cursuri si seminarii,manusi,o sapca,aparatul foto,margele si bratari..am mai vazut inca un b24,o pereche de cercei...si tin sa precizez ca acum este curat..ordine..la mine hainele nu prea stau pe birou.stau pe scaun sau pe pat.cand folosesc scaunul le mut pe pat si invers:P.incerc sa pastrez si eu curatenia cat de cat...dar e prea greu...pur si simplu nu iese!

Anonim spunea...

Multe chestii nu inseamna neaparat dezordine,Otravitule.Eu de exemplu am masina o mini casa. Gasesti de toate-gloss,biscuiti,ciocolata,poate ti e sete dupa ce mananci- ai o cutie de cola si sa ai cum sa o bei- un pachet de paie, servetele daca dai pe tine, mai am un sapte seri, incarcator de telefon, pix,un gsap vechi,reviste daca se plictisesc pasagerii,jucarii de plus si naiba mai stie..de toate,in fine. Dar nu pot spune ca-i dezordine.Ceea ce se gaseste la tine pe birou se poate numi dezordine..de exemplu:)

otrava spunea...

la tine inmasina sunt de toate. nu ai cum sa te plictisesti si nu ai cum sa mori de foame. ai vazut biroul meu? la mine chiar e ordine, asta la birou. acasa e mai greu. 2 camere - haine aruncate.

Anonim spunea...

ordine ai zis , Otava?!
mai verifica o data..
cola pe calorifer..
(n-o fi cald, dar frigider?!

si in colt ai zeci de ziare..
ce zice de-asta, fartioare?!!
iar dupa calculator..
fac motanii dormitor.
cam atat ti-a scris in saga
draga ta colega, draga...

regina wrestlingului:)

otrava spunea...

reginuta wrestlingului, femeiea care incurajeaza cresterea piticilor de gradina cu barba prin preajma casei, te rugam frumos sa treci la fapte si sa iti faci imediat blogul regina.wrestlingului.ro