Seara lui Scorsese!

26 feb. 2007


Martin Scorsese a primit in sfarsit premiul pentru cel mai bun regizor pentru filmul sau "The Departed". Povestea cu politisti infiltrati a primit si trofeul pentru cel mai bun film, iar vechea sa colaboratoare Thelma Schoonmaker, Oscarul pentru cel mai bun montaj. Cat despre William Monahan, scenaristul lui "The Departed", acesta a fost castigatorul premiului pentru cel mai bun scenariu adaptat. Helen Mirren si Forest Whitaker au luat Oscarurile pentru cea mai buna actrita, respectiv cel mai bun actor în rol principal. Mirren a fost recompensata pentru rolul reginei Elisabeta a II-a din filmul "The Queen", în timp ce Whitaker a primit premiul pentru rolul dictatorului ugandez Idi Amin din "Ultimul rege al Scotiei". Cele mai bune roluri secundare au fost considerate cele realizate de Jennifer Hudson in "Dreamgirls" si Alan Arkin în "Fiecare se crede normal".

9 comentarii:

Anonim spunea...

numai sange albastru, domle

Anonim spunea...

si pt premiul pt cel mai bun actor, bine ca nu l-a luat o'toole , ca n-ai vazut ca astia mai batrani dupa ce iau premiu cam...mor :D

Anonim spunea...

Imi place Scorsese. Dar (oi fi eu de vina?) nu am vazut valoarea din el. Daca nu ar fi avut actori valorosi probabil ca ar fi fost un film ca oricare altul.

otrava spunea...

mie mi-a placut mult babel.

Anonim spunea...

vezi ca ti-am pus link la mine pe blog... daca te mai intereseaza link exchangeul, din partea mea poti sa stergi linistit comentariul (nu aveam adresa de mail)

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

Si mie mi-a placut mai mult Babel, cred ca premiul a fost dat si ca o compensatie pentru anul trecut, cand Million Dollar Baby a castigat desi Scorsese facuse un film parca special pentru Oscar (Aviator).

IgorCreation spunea...

Dar Borat, nu a luat nimic?! ;)

otrava spunea...

borat? premiul pentru cel mai prost film doar pentru simplul fapt ca a fost facut.