Saruta-ma mereu, chiar daca.....

16 feb. 2007


Era vara. fiecare firicel de nisip simtea pasiunea arzatoare pe care o aveam. faleza imi zambea si ma facea sa trec peste tot, sa nu mai tin minte nimic, sa uit si sa scap. norii erau grei, seara s-a asternut, o silueta se apropie, simt un miros dulce de piersica coapta, care a dat in parg. silueta se apropie si mai mult si imi intinde o mana. ochii imi sunt tulburi, in minte imi vin tot felul de imagini frumoase, o pasare a paradisului se aseaza pe o frunza de lotus si pluteste si nu ii pasa ca frunza se duce usor la vale. cascada se apropie. fiecare vena pulseaza altfel in namarginitul abur de ceai cald de visine. silueta se tot misca, bataile inimii se intetesc. caldura e din ce in ce mai mare, fiecare umbra se misca diferit, stropii de ploaie se opresc la doi centimetri de pamant. visarea ii cuprinde pe toti. mirosul de piersica se imbiba in celulele corpului meu si plutesc. o silueta svelta, intr-o fusta alba vaporoasa mi se iveste in patul meu gigantic. se aseaza pe cearceafurile albe. fusta si cearceaful devin una si aceeasi. se unesc si fac un singur univers. parul blond, sanii mari, carnosi ma trezesc din somnul adanc. silueta se misca, o ating si fuge. dispare. uitarea se asterne, greselile apar si vin tot mai des, tot mai multe, tot mai grele , tot mai dureroase. si totul dispare. timpul trece, florile mor, lumanarile se sting, oamenii dispar si vin altii, toate se schimba. cercul se strange. si lucrurile pornesc de unde au ramas. incet trupul fin, de fecioara se iveste din nou, parfumul dulce de piersica coapta imi invadeaza iar narile. fusta alba e aproape, e langa mine, o ating, asa de putin a mai ramas. timpul a castigat pariul cu noi. de noi depinde acum pariul cu NOI.

9 comentarii:

Anonim spunea...

nu am inteles niciodata de ce barbatii au fantezii cu femei blonde cu sanii mari,fuste vaporoase,lumanari si sampanie.such a cliche.eu ma gandeam la o batranica cocosata,parpalac din lana,ciupici de casa,tuica din pufarine.babuta in doggy style avand doar niste budigai,light brown.in camera un miros suav de igrasie amestecat cu pipi statut,o candela aprinsa si o carte."cuplul conjugal ori la bal ori la spital"de bebe mihaiescu.

Anonim spunea...

hai fraaateee...adevaru oricum e undeva la mijloc...povestea adevarata e ceva de genu o tipa super buna...cu sani mari datorita push-up-ului...cu buze mari,dar fara dinti...cu picioare lungi,dar nu e epilata.camera e superba...patul urias...doar ca cearceaful duhneste si ocazional mai vezi un purice cum sare tzantzosh!paharu e pe jumatate plin si pe jumatate gol.

Anonim spunea...

scuze,dar am o nelamurire...la faza de care zici,tu erai doamna in cauza?!?

Anonim spunea...

/:)...nu..eu nu am sanii mari,am dinti frumosi,ma epilez iar camera mea e curata...de ce?ti se aprinsesera calcaiele?

Anonim spunea...

calcaiu'.sunt invalid.

Anonim spunea...

ce draguuuut...am o prietena ciunga...te intereseaza?va fac cunostiinta?

otrava spunea...

lumea incepe sa vorbeasca pe blog. ce ma bucur. povestea de sus este foarte reala, fata este divina iar sanii si parul blond sunt exact ca la carte. fata exista. si acum dupa un an jumate ne-am intalnit. asa ca puteti sa imi urati bafta.

Anonim spunea...

hahahahahahaha!!!!!!!!.....bafta!:)

otrava spunea...

multumesc mult. sa fie. am fost cam bou. imi doresc din tot sufletul sa ma ierte si sa ma revansez. merit o sansa