Pe ea, pe mama ei(lui) 2!

21 feb. 2007


Femeile s-au sesizat, ultima reclama Dolce & Gabbana nu e ok, femeile sunt tratate nasol. Dar de asta ce mai ziceti? Exista varianta reclamei cu un barbat pe jos! Si mai e si gol pe deasupra!

8 comentarii:

Anonim spunea...

imaginea asta e de-a dreptul tulburatoare!!!!!...chiar m-a lasat masca!

otrava spunea...

tot timpul surprind. asta e

Anonim spunea...

uaaaaaaaaa!!!ce nasooool...acum am vazut!primul tip din stanga are pantofi de manelist!!!!..moaaamaaa...or fi ei d&g...dar sincer acum...lasa de dorit..

Anonim spunea...

aici este prezentata o scena de urinoterapie in faza incipienta.va reamintesc ca jetul este potabil doar de la jumate incolo.si inca ceva.nu faceti pipi cu ea in erectie ca nu puteti manevra jetul.

otrava spunea...

dolce e mai mult decat moda. este un stil. oamenii sunt chiar grei.

Anonim spunea...

asta nu.nu vreau si nici nu pot sa cred ca o mana de extravaganti dau tonul in moda,si toata lumea,hop, sa-i urmeze.oricum subiectul e interesant.poate candva o sa sa-ti spun ce parere am.

otrava spunea...

chiar cred ca niste oameni pot manipula oamenii foarte bine. exista persoane in lumea asta care pot muta din loc muntii. sunt cateva trupe care pot sa manipuleze fanii grav. si in moda e la fel.

Anonim spunea...

limba noastra e plina de ghidusii.pe viitor trebuie sa incerci sa eviti alipirea cuvintelor gen "mani" si "pula"...nu de alta dar am niste bani de primit...