Papusa, bagam un Kant in seara asta?!

18 feb. 2007


Stateam ieri de vorba cu o amica pe net. II spuneam ca merg in B52 singur, eu chiar fac treaba asta destul de des. Cateodata nu am chef sa vorbesc sau sa aud pe nimeni si merg singur. Stiu ca daca merg cu mai multa lume unii o sa strambe din nas pentru ca e prea mult fum, altii nu se omoara dupa red hot chili peppers, keane sau travis iar altii nu sunt incantati de loc. Ea incerca sa imi spuna de ce nu merge singura. Si atunci mi-a dat ideea sa scriu asta. Ii era teama ca o sa fie agatata de tot felul de tristi. Care o ard cu o bere in mana si vor sa le-o traga tuturor femeilor din club. Mi-am adus aminte de o faza. Eram prin decembrie prin B stateam singur langa bar si bagam ceva in mine. Doua tipe era langa mine si vorbeau. Mici de inaltime, imbracate tern, nu iti sareau deloc in evidenta, poate doar daca erau doar ele in club. Una a plecat la wc si atunci cealalta ma intreaba: singur? nu te plistisesti? nu...vine raspunsul meu rapid si sincer. prietena mea te considera simpatic....si? la fel de inocent cum sunt de obicei, pai iti dau numarul ei, poate iese ceva intr-o seara...asta m-a socat grav, cum adica "poate iese ceva", ce sa fac cu ea concurs de goblenuri. rahat. am refuzat elegant. am zis ca nu sunt pe gustul meu pentru ca vad altfel lucrurile din punct de vedere ...... sexual si am plecat. M-am socat grav, cate mizerii sunt in mintea unui barbat, dar chiar asa mult tupeu de la o femeie nashpa a fost prea mult pentru mine in seara aia. notalent mi-a spus apoi ca nu sunt singurul si ea o pateste des, logic ca mai des decat mine pentru ca e femeie. Si atunci m-am gandit sa scriu si cele mai de rahat replici de agatat auzide de ea si de prietenele ei. Si acum vine stai pe aproape ca merita. Plimba cainele in parc, vine un pusti si arunca "bomba": "musca? dar stapana?", cat de patetic putea sa fie omul. Hai frate. "Mama ta e hoata a furat doua stele si le-a pus in ochii tai" - rahat imi vine sa vars. Nu, nu frate. Exista asa ceva? Pe bune... "cat iti ia sa dai cu ruj pe buzitele alea" asta chiar ma depaseste. La ce filme se uita oamenii astia? Chiar as vrea sa stau de vorba cu un "poet" din asta. Mai sunt libidinosii aia care vor sa danseze cu o tipa blues pe orice piesa. "Frate e prodigy -smack my bitch up chiar trebuie sa ma stangi asa tare in brate si sa iti simt transpiratia pana in stomac?". Oamenii nu se lasa. "Ce alunita frumoasa ai, tipele cu alunita sunt mai sexy" - nuuuuu asta e crunta. Alunita - sexy???!!!! Asta e din capitolul ala "prietena mea are cercel in limba, mama nene iti dai seama cum o suge?!" Mai sunt oamenii care vor cu orice pret sa fie "spontani" cum te cheama? ioana... am uitat cum te cheama si numarul de telefon" Horror. Oamenii astia exista si cred ca mai si le-o baga la unele pentru ca altfel renuntau sa zica cacaturile astea. Mai e faza cu "ai o hartie? sa imi notez numarul tau de telefon" sau "ah ce frumosi mirosi, tu miroaseai a floare".....la dracu cu voi baieti.

10 comentarii:

Anonim spunea...

iti multumesc ca ai fost receptiv la propunerea mea...a iesit excelent!:D...weeeeee....i'm so proud!imi plac paralelele astea intre him/her...cand ne mai vin idei,eu zic sa le aruncam aici...ca da bine;)..vreau sa zic..le scrii bine:)

otrava spunea...

multumesc pentru contributia. papusa, bagam un kant in seara asta exista numai din "vina" ta. sper sa mai colaboram

Anonim spunea...

"Ce alunita frumoasa ai, tipele cu alunita sunt mai sexy"...say what???vino si uita-te la babele din cartierul meu sa vezi ce alunite sexy au.din alea cu un fir de par lung care creste taman in mijloc.ma rog...poate fi coafat.asta-i alta poveste.idealul meu de-o viata(nu-i femeia cu mustata)e o fata plina de alunite,care mananca alune si asculta alunelu'.

otrava spunea...

a lunelu a lunelu hai la joc.......

Anonim spunea...

sa ne fie sa ne fie cu noroc...

otrava spunea...

hai la joc. mai a lunelu mai, chiar astea care au cercel in limba o sug mai bine? ha ha ha

Anonim spunea...

chiar ma...gasiti si voi pe cineva care sa ne povesteasca din proprie experienta...nu de alta...da sa facem si noi pe mith busters asa putin!

otrava spunea...

astaptam tot felul de replici auzite. tot felul de mizerii. asteptam....

Anonim spunea...

esti constienta ca esti o fata frumoasa... sau ceva de genul. in fine. nu stiu care-i treaba (n-am fost acolo niciodata, nu de alta) insa prin b52 umbla tot felul de gagici d-astea terne si nasoale care si-o trag exclusiv la suparare si exclusiv cu tipi singuri care ling si ei linistiti o bere fara a vrea sa fie deranjati de cineva. Indiferent k e pasarica gratis.

otrava spunea...

tu pe unde iesi anonimule? nu ai fost in b dar vad ca ai aflat cate ceva despre locul ala. pe unde o arzi tu?