Mor dupa televizor!

20 feb. 2007


Televiziunea este cel mai mare drog ever. Oamenii sunt intrati in transa - poate sa cada casa pe tine dar e groaznic daca ai ratat ultimul episod din serialul preferat, emisiunea preferata, meciurile din Champions League. Televizorul este prezent in fiecare casa, unii chiar au doua, trei, iar cea mai tare bataie, daca ai doar un singur televizor, este pe telecomnda. Discovery versus Champions League, Friends versus Big Brother, telenovela versus film romanesc si tot asa. Unii chiar forteaza televizorul la maxim si chiar o trag definitiv pe dreapta in fata televizorului. Am chiar un exemplu clar. "In state, politia din Long Island a descoperit cadavrul mumificat al unui barbat de care nu se mai stia nimic de mai mult de un an. Politia l-a descoperit pe Vincenzo Ricardo in fotoliu, in fata televizorului, care mergea neintrerupt de cand barbatul murise. Vecinii au presupus ca acesta se afla intr-un sanatoriu." Ma intreb pe ce post se uita omul nostru, cu ce imagine a murit in cap, oare se uita la o emisiune cu dan negru si s-a speriat cand a tipat dementul ala si a facut infarct? Poate era fan wrestling si s-a speriat de Undertaker (asta e pentru prietenii mei care sunt fani), a murit cand a dat gol banel pe bernabeu, cand a plecat teo de la pro tv, cand a auzit ca andreea marin nu o sa mai faca surprize sau ca, de craciun, anul asta nu o sa mai vada singur acasa.

3 comentarii:

Anonim spunea...

cred ca se uita la "tanar si nelinistit".in jur de 10000 de episoade.la unu pe zi ..cam 27 de ani.sunt foarte curios cum ar arata "la bloc" episodul 6000.cele trei fete deocheate in varianta oldies.

otrava spunea...

la bloc cu olga tudorache in colanti, deja e prea bine. vine si zoe petre, mona musca, monica tatoiu toate imbracate in piele, cu bici si innebunite dupa sex cu lanterna in ochi. ochiul maro

Anonim spunea...

ca figura de stil lanterna din curul lu zoe petre poate fi asemuita cu luminita de la capatul tunelului.ma rog,ca sa ajungi la ea trebuie sa induri un miros persistent de cacat.si cand crezi ca te-ai apropiat si vrei sa pui mana pe ea vezi ca este de fapt un miner ratacit in '92.