Moartea si banii!

9 feb. 2007


A murit Anna Nicole Smith. O bunaciune care o ardea in Playboy si care l-a supt de bani pe un veteran super bogat J. Howard Marshall II, mort la 98 de ani. Anna se afla la un hotel din Hollywood, impreuna cu iubitul sau, avocatul Howard K. Stern. La sosirea ambulantei, Anna Nicole Smith nu respira si nu reactiona la interventia medicilor. Fiul lui Marshall, Pierce, care pretindea drepturile asupra averii tatalui sau, a murit in mod subit anul acesta, la varsta de 68 de ani. In septembrie 2006, fiul Annei, Daniel, a murit din pricina unei afectiuni a inimii, care a provenit dintr-o greseala de prescriptie a medicamentelor. Moartea lui Daniel a venit la doar trei zile dupa ce Anna nascuse o fetita, Dannielynn Hope. O gramada de bani pe care se bat multi si toti crapa fara sa se bucure de averea bosorogului. O serie de decese care mai de care in conditii mai bizare. Toti cad ca mustele unul dupa altul. Nimic nu e intamplator. Cand era aproape sigura ca a pus mana pe banii mosului Anna a crapat. Dupa ce s-a luptat prin procese cu fiul magnatului tot nu a putut sa se bucure de averea mosului. Asta pentru ca unde sunt bani foarte multi exista si lucruri care nu merg bine. Anna a avut aproape tot si a sfarsit in cavou la nici 40 de ani.

3 comentarii:

Anonim spunea...

ceea ce nu stii,este ca anna luase un flacon intreg de ciocolax.dupa ce a intrat in baie impreuna cu sotul,s-a intamplat mununatia.ea a dat drumu' la stropitoare iar sotul a iesit pistruiatu'.de fapt ea a murit de ras.

otrava spunea...

el juca in pistriuatul si se antrena pt rol. ea era gata dar a incurcat flaconul de furazolidon cu ciocolax

Anonim spunea...

cu o saptamana in urma,ea jucase in pistruiata.numai ca el in loc de ciocolax luase cum bine zici mai sus,furazolidon.atunci se lasase cu capul spart.ca sa vezi ce poate face un simplu cacat tare.