Kanal D(egeaba)!

21 feb. 2007


M-am uitat duminica la Kanal D si am avut senzatia ca sunt cu 15 ani in urma, vedete de mana a doua, toti expiratii cu haine de imprumut s-au adunat sa faca B1 tv 2. As vrea sa scriu mai mult despre Kanal D dar nu am ce. Recordul pentru cel mai mare kebab din lume a fost doborat: bucatari din orasul Chihuahua, nordul Mexicului, au reusit sa produca un kebab cu o greutate de 3,9 tone si o inaltime de patru metri. Din kebabul urias s-au infruptat peste 24.000 de persoane. Portii din megakebab au fost vandute pentru 1 dolar spectatorilor infometati.

5 comentarii:

Anonim spunea...

astept cu nerabdare ca M.I.S.A. sa-si deschida un post tv cu urmatoarele emisiuni de divertisment:Urinoterapie-golden blitz,prezentata live de elena,Scatofilia fara secrete-prezinta mona musca si nu in ultimul rand emisiunea in lb.engleza"how to be a real wanker"prezinta cu exemple...busu.

Anonim spunea...

e o moda sa te iei de kanal d

daca nu o faci, nu te numesti bloger

lasa-i frate cateva luni sa se puna la punct

oricum, calitativ vorbind, protv-ul si antena 1 sunt la fel de proaste, doar ca mitocanii s-au obisnuit cu ele si fac rating nemeritat

otrava spunea...

chiar nu au venit cu nimic nou. nu zic ca restul sunt ok, dar tocmai asta e. nu incercam sa facem pro tv 2, luam vacanta si blocul si facem rahatul praf

Anonim spunea...

aici are dreptate stefanescu.prea ne bagi pe gat postul tau,otrava.drept pedeapsa te vei uita de acum incolo numai la:favorit tv,etno tv,mezzo,jetix si ca esti baiat mare iti dau voie la spice platinium(numai emisiunile gay).

Lokipaki spunea...

Kinder kebab haha imi place: o fi kebab cu surprize? Sa ai surpriza sa gasesti in el o rama, un soricel, o broscuta sau toate colectia:))