Gone in Sixty Seconds cu Isus!

14 feb. 2007


Isus o arde de unul singur prin Bucuresti, l-am vazut intr-un Ferrari decapotabil, gonea pe Magheru cu peste 150 la ora, ieri seara. Dumnezeu cred ca o sa se supere daca aude asta. Dar eu sunt baiat si nu o sa ii spun. Poate o sa ma imprietenesc cu Sf Petru si imi da un joint, cum zicea Chirila. Isus e pe genul meu asculta Nas cu P. Diddy - "Hate Me Now" la maxim, are la oglinda braduti din aia care miros frumos, caine de plus care da din cap in spatele masinii si nu are folia scoasa de pe scaune, ca sa le protejeze. Merge cu viteza si incetineste cand ajunge in fata la scala, se uita la tarfe si cand fetele se apropie de geam porneste in tromba. Politia oricum nu are ce sa ii faca pentru ca e Isus, cum sa ii dai amenda lui Isus pentru ca nu avea centura, sau pentru ca la un party dupa ce s-a chinuit din 10 caldari de apa sa faca whiskey cu redbull a baut si el pana la urma o gura. Poate o sa treaca vreodata in B52, suburbia, expirat sau in web, totul e sa aiba buletinul la el, sa nu il ceara aia de la intrare sa vada daca e major. Isus oricum e perfect si banal in acelasi timp, stie ce i se intampla tot timpul, nu poti sa il surprinzi cu un banc nou, nu are nevoie de asigurare la cutremur, nu ai cum sa il bati la septic si echipa cu care tine bate tot timpul. Ma doare putin capul, imi e somn de pic, o mai ard putin singur prin casa si ma car. E 9 si 13 minute....

7 comentarii:

Anonim spunea...

huh?!?!?!?

otrava spunea...

isus e baiat de cartier.

Anonim spunea...

in primul rand,eviti sa spui unele lucruri si nu stiu de ce.isus nu are carnet de conducere cat b.are numai cat a.motocicleta cu atas.pe scaunul din dreapta mai era un pasager.vj zara.canta la flaut melodia"mad about the boy".a oprit pe magheru,a coborat si a lipit un bilet pe usa unui bloc."cumpar apartament in acest bloc,exclus etajul 9"

otrava spunea...

eu l-am vazut ca era isi cauta casa prin militari. iar odata l-am vazut cumpara cauciucuri de iarna de la metro.

Anonim spunea...

astept cu nerabdare pe budha la carrefour dupa adidasi,pe mahomed la billa dupa fudulii de berbec si pe monica sa divorteze de irinel si sa se marite cu tutankamon.

otrava spunea...

monica e cu tutankamon.

Anonim spunea...

si totusi... isus are buletin de timis. va zic eu. sau ala o fi doar al doilea sediu?! :)