Ganduri negre!

6 feb. 2007


Eu sunt un om foarte optimist. Pe locul doi in topul optimistilor dupa mama. Insa cateodata ma surprind ca am niste ganduri ciudate - imi vin pe moment tot felul de imagini - apoi trec peste si gata. Insa ma mai gandesc la ele si am o senzatie de teama. Imi e frica de gandurile mele. Vorbesc cu un om, sau cu mai multi si la un moment dat fara sa am o justificare, asa din senin, imi vine sa ii fut un pumn in gura, omului care vorbeste. Fara explicatie. Aiurea, cine o sa citeasca o sa se sperie. Nu, sunt pacifist, imi place sa vad o lume fara conflicte, pajisti verzi, pasarela care canta, mii de porumbei albi, cacat. Nu vreau asta. Vreau exact lumea in care traiesc. Imi plac la nebunie timpurile astea. Dar ma cam gandesc de ce dracului am gandurile astea. Vorbeam cu Relu - un foarte bun prieten al meu - si m-am calmat omul are si el gandurile astea. Si el vrea sa le rupa capul oamenilor din jur din senis, fara explicatie.

6 comentarii:

Anonim spunea...

eu chiar vad cai verzi pe pereti,broaste testoase in cada,libelule cu sutien si pitici la brick.a nu,astia chiar sunt reali.si sincer sa fiu,ma simt cel mai bine cand ma cac.parca sunt in rai.cateodata as vrea sa rup si eu capu' oamenilor de langa mine dar mi-e frica de doamne-doamne.

otrava spunea...

nu, tu chiar ai cai verzi pe pereti. eu personal am pictat 3 la tine in dormitor si 2 in baie. iar broasca testoasa e pe fata. toti stim ca ai costumele de la testoasele ninja

Anonim spunea...

aia nu sunt cai ci sunt manguste,in baie o am pe pantera roz,culmea,tot roz.iar broasca de pe fata e o alunita.in privinta costumelor e fals.am unu doar.a lui rocco sifredi.de la brau in jos.

otrava spunea...

nu stiu care dintre noi are dreptate. insa doar cineva care a fost poate sa spuna cum e la tine in casa. crezi ca e cel mai frig din lume?

Marian Vişu spunea...

De acum incolo o sa las vreo 2 metri distanta intre noi, cand o sa vb cu tine :))

Anonim spunea...

ai aflat dc gandesti asa