Film prost si parfum de femeie!

22 feb. 2007

Nu inteleg de ce exista filme gen Shadowboxer. Filmat in primavara lui 2006, in mai puţin de sase saptamani(probabil in aproape o saptamana), in Philadelphia cu un buget foarte mic(se vede) filmul se vrea un thriller,dar este cea mai buna comedie ever. Daca vrei sa vezi fundul lui Cuba Gooding Jr, cum si-o trage el cu Helen Mirren, pe un camp plin de flori si verdeata (ceva mai horror nu se poate), sau cum poate exista o relatie intre un alb de 40 de kilograme si o negresa de 150 poti sa mergi la mizeria asta. Un film in care se intampla multe dar in esenta nimic - multe crime, copii care se joaca cu arme, relatii intre oameni care nu au nici o treaba, Cuba care sta cu o bunatate in casa si nu se culca cu ea pentru ca e prea ocupat sa loveasca un sac de box..... Shadowboxer seamana cu Monster's Ball (produs tot de Lee Daniels, dar lipseste Halle Berry si Billy Bob Thornton care faceau toti banii). Imi imaginez cum Cuba Gooding (castigatorul al unui Oscar) si Mirren (aleasa cea mai sexy femeie la 61 de ani) au fost la premiera si s-au intrebat "cum dracu am jucat noi in rahatul asta?". Singurul lucru bun a fost mirosul de parfum care imi invada narile - de "vina" pentru asta a fost numai si numai Anca.

11 comentarii:

Anonim spunea...

pai asa ziceam si eu.de ce sa dau o gramada de bani pe o porcarie cu buget mic sa vad un fund de negru,cand pot sta home sa ma uit la alta porcarie pe "acasa" unde-l vad pe cabral in curu gol cum incearca sa fie dur.ufff cel mai mult ma enerveaza la baiatul asta narile.are niste nari foarte foarte mari.chiar dizgratioase.

otrava spunea...

zici ca e taurul ala din desene care mirosea flori.

Anonim spunea...

ma intreb...cand are muci isi ia roaba dupa el?

otrava spunea...

tot timpul are batista rautacios mic ce esti!

Anonim spunea...

eu am auzit ca are un covor la el tot timpu'

otrava spunea...

si zboara cu el la fal ca si aladin

Anonim spunea...

umbla vorba ca mananca numai fasole.de aceea poate ca da mai tot timpul cu mucii-n fasole.

Anonim spunea...

Nu îmi place abordarea pe care ai făcut-o chiar dacă blogul ar fi interesant. Poate un comentariu decent era bine venit şi mai fain.

PS: Poţi să ştergi comentariul ăsta.

Anonim spunea...

presupunind ca-l sterg,rezolv ceva?tin sa-ti reamintesc draga eugen ca si tu poti scrie absolut ce vrei,cum scriu si eu dealtfel.acest blog promoveaza free speech-ul din cate stiu eu.multumesc ptr intelegere.

IgorCreation spunea...

Nu am vazut filmul asta si nici nu cred ca vreau sa il vad ! Io recent am vazut noapte la muze ! mi-a placut , sa mor! parca te scoate din realitatea asta jegoasa ! fun

otrava spunea...

sa nu mergi. ce ai vazut tu e un film lejer, de vara, usor de vazut, o comedioara chiar foarte ok. multam de vizita. poate facem schimb de link-uri.