Femeie, caut barbat care sa castige mai putin decat mine! Ha Ha Ha

9 feb. 2007


Femeile cred că bărbaţii de succes sunt "prea buni ca să fie adevăraţi", iar relaţiile cu aceştia nu durează. La studiu au participat 186 de femei cu vârsta medie de 23 de ani. Cercetătorii au luat fotografiile a 60 de bărbaţi şi le-au rugat pe participantele la studiu să îi evalueze din punctul de vedere al atractivităţii. Au fost selectate apoi câte şase fotografii pentru categoriile de bărbaţi atractivi, de frumuseţe medie şi urâţi. Cercetătorii au ataşat fotografiilor informaţii despre vârsta bărbaţilor, calităţile pe care aceştia le caută la o femeie şi profesie. Printre profesiile alese s-au numărat cele de arhitect, director de companie, profesor, agent de voiaj, chelner, poştaş şi grădinar. În urma acestui sondaj, cercetătorii au descoperit că din punctul de vedere al frumuseţii fizice, bărbaţii cei mai chipeşi au fost evaluaţi ca fiind cei mai buni. Dar în cadrul acestui grup, cei care aveau un statut social mediu au fost consideraţi mai potriviţi pentru o relaţie de durată decât cei cu un statul social înalt. Bărbaţii urâţi cu statut social jos au fost consideraţi cei mai nepotriviţi. Bărbaţii atractivi cu un statut social ridicat au fost consideraţi mai potriviţi pentru o aventură. O posibilă explicaţie dată de cercetători este că femeile, mai ales cele care vor să-şi construiască o carieră, se tem că bărbaţii de succes au mai mari probabilităţi de a fi infideli şi că le lipseşte timpul pentru a se ocupa de creşterea copiilor. Concluzia e ca femeile vor unul cu bani, cu o munca ok, care sa nu castige foarte, foarte mult, sa arate bine asta pentru o relatie lunga, in cazul unei aventuri e bun si unul foarte, foarte bogat - asa de control. In esenta nici ele nu stiu ce vor, dar e bine ca incearca.

3 comentarii:

Anonim spunea...

hmmm...acum inteleg de ce unele fete cunoscute de mine ma refuzau.cred ca era din cauza ca eram(si sunt)un barbat frumos.sau era din cauza ca ma scap pe mine cand fac dragoste?!?

Anonim spunea...

bai..poate e asa..poate ca nu stim ce vrem...dar nu-mi spuneti ca voi stiti!!

otrava spunea...

ai si tu dreptate ...dar femeile in marea lor majoritate chiar nu stiu. daca el vine acasa cu flori ea sigur o sa se gandeasca. "de ce a venit cu florile? ma inseala cumva?"