Every me and every you!

8 feb. 2007





Imi place foarte tare piesa asta. Prima data am auzit de ea cand am vazut Cruel Intentions si m-am indragostit de piesa asta. O ascult de ani de zile si nu ma satur de ea. Suna bine iar textul e foarte tare. A fost prima data cand am auzit de Placebo. Acum imi plac la nebunie. Si am stat in primul rand sa il vad pe Molko la Arene in vara. Abia astept sa ii mai vad in concert. Piesa asta se adreseaza in momentul de fata unei persoane foarte dragi mie. Cristina stie ca despre ea e vorba si o sa zambeasca usor in coltul gurii, gingas asa cum o face ea de obicei.

Sucker love is heaven sent. You pucker up, our passions spent. My hearts a tart, your bodys rent. My bodys broken, yours is spent.

Sucker love, a box I choose. No other box I choose to use. Another love I would abuse, No circumstances could excuse.

8 comentarii:

Anonim spunea...

de ceva vreme caut o piesa care sa ma caracterizeze.am tot ascultat,dar nimic.ieri am gasit ceva in care ma regasesc.motorhead-ace of spades.ma imaginez intr-un dric gol ascultind melodia asta iar la volan cine credeti,chinezul cu nevastasa se cotarceau imbracati.

otrava spunea...

o imagine cu tine gol ma infioara si ma face sa fiu plin de extaz in acelasi timp. terifiant

Anonim spunea...

eu gol pusca,in dulap la tine acasa asteptind troleul 43.tu in pat cu"alba ca zapada",dezbracati,jucand popa prostu'.la usa suna cineva.deschizi.cei sapte pitici.in spate al optulea.rasufli usurat.e cel de la brick.

otrava spunea...

multa substanta alba pe clanta de la usa. eu sunt controlorul. si te prind cu biletul fals. ai 3 gauri in loc de 4. amenda. o noapte cu alba ca zapada la ea in gradinita.

Anonim spunea...

ha ha ha.eu umblu cu giumbuslucuri.am abonament.drept pedeapsa o juma de zi cu cei sapte pitici.cantand goi...in ploaie.

otrava spunea...

treaba ta. te vad ghidus rau. si plin de susanele in tine. esti un batran pervers, homosexual, ungur, tigan, evreu...

Anonim spunea...

stiu ca nu ma ai la inima.mi-ai furat prietena,mi-ai furat pensia de invalid si ca sa puna capac la toate joci in filme xxx low budget cu animale de companie.tot in locul meu.dar te intreb omeneste...pana cand?!?

otrava spunea...

ce golan esti... tu ai umblat cu alba ca zapada si ai murdarit fata de tarana