Ai bani o faci mai bine!

2 feb. 2007


Am citit de curand intr-un ziar ca astia care au bani multi si-o trag mai bine. Bogatii fac sex mai bine. Pentru a putea fi luati in considerare, cei chestionati era necesar sa aiba un venit anual de 9 milioane $ si o avere de peste 89 de milioane $. Acelasi studiu a scos la ivela ca femeile bogate se bucura cel mai mult de viata lor sexuala. Oamenii care au facut studiul au incercat sa vada legatura dintre contul din banca si viata sexuala. Barbatii intervievati au afirmat ca averea le permite o varietate mare de par­­tenere de sex. Barbatii ajung sa puna semnul egal intre cantitatea sexului si calitatea lui. Prin contrast, femeile apreciaza mai mult calitatea actelor sexuale decat frec­­venta sau numarul partene­­rilor. Printre “micile beneficii” ale unui cont bine garnisit, barbatii au citat si sexul in grup. 72% din femeile intervievate afirma ca au facut sau fac in mod curent sex in avion. Din acest punct de vedere, barbatii nu fac cifre spectaculoase: numai 33% afirma ca au avut experiente se­xuale la inaltime. Averea are insa un efect devastator asupra vietii de familie: 53% din barbati si 73% din femei au avut cel putin o relatie amoroasa in afara casatoriei. Bogatii nu plang niciodata - f.. tot ce prind si mai f.. si bine. Asa ca de ce sa nu imi doresc sa fiu bogat, destept, frumos si sanatos decat sa fie sarac, bolnav, prost si urat.

8 comentarii:

Marian Vişu spunea...

Nu cred, Otrava!
Cine vrea sa ma convinga, sa-mi ofere un venit anual de 9 milioane $ si o avere de peste 89 milioane $. Dupa un an-doi, sunt de acord sa mi se analizeze viata sexuala.

otrava spunea...

eu vrea banii si de futut ma las, daca castig 89 de milioane de euro.

KontaKinte spunea...

bwahahaha,chiar mi-l imaginez pe iri cum i-o pune lu' moni doggy style intr-un avion particular tupolev-TU167 bimotor.asta ca sa nu mai zic de prigoana ca intru in fetish.astept cu nerabdare imperecherea dintre zina si maurice.

otrava spunea...

dar o relatie intre zina dumitrescu si piticul de la bric nu e ok?

KontaKinte spunea...

sa inteleg ca ti-e dor de un hobbit mai in varsta?

otrava spunea...

mi-e dor de tine. si de dumele tale cu mortii cu vata in nas. cand erai marian ralea cu fetele

notalent369 spunea...

nici eu nu cred...ca ai accepta sa ti se plateasca castrarea cu 89 min euro.

otrava spunea...

promit ca pt 89 ma castrez!