14 februarie, si ce?

14 feb. 2007


Azi e ziua indragostitilor, cacat. Sarbatoarea lu' peste prajit in ulei. Nu imi plac sarbatorile importate de afara numai de dragul de a avea ce sa sarbatoresti. Nu imi plac transplanturile fortate facute doar ca sa fie. Ce rahat e sfantul valentin, pe ce parte juca, era la marcaj? In fine nu inteleg nevoia romanului de a sarbatori orice rahat doar asa de fun. Si asa romanul mai mult o freaca decat sa puna osul. De ce totusi mai are nevoie si de sarbatori venite cu vaporul din state. E craciunul, e pastele, e ziua mea, e anul nou, la dracu avem destule sarbatori. Exista targ de sfantul valentin la dalles, vad zilnic cand plec de acasa o grama de pusti care o ard pe acolo. Nu inteleg de ce dracu e nevoie de cani cu fata iubitei, perne cu mine si cu ea, ursuleti cu capul meu pe piept sau alte mizerii din astea ca sa ii demonstrezi ca o iubesti. E mult mai simplu. Asa vad eu lucrurile. Cadourile mici si utile sunt cele mai ok iar cuvintele pot schimba multe.

7 comentarii:

Bucharest Sports Bar spunea...

E sarbatoarea lu peste prajit..IN ULEI DE FRANA!!! Sa nu uitam ulei de frana...

otrava spunea...

e o super mizerie de sarbatoare. as vrea sa stiu daca tata mergea sa isi puna fata mamei pe cotierele de la sacou, la unirea?

Anonim spunea...

HAHAHAHAH!!!sunt perfect de acord!tampenii!!!

otrava spunea...

ma bucur ca lumea mai simte si asa. nu halim toti toate mizeriile pe care ni le baga unul si altul pe gat.

Anonim spunea...

da..in plus...la asa kitchosenie de sarbatare...nu cred ca exista cadouri originale...oricum..PROSTII!!

Anonim spunea...

pacat de tine otrava ca esti asa insensibil.aceasta sarbatoare trebuie privita ca o desfatare a inimii,ca un potpuriu de melodii dibaci alese ptr persoana iubita,plina de o semnificatie aparte si nu in ultimul rand o intrebare simpla.o iubesc astazi mai mult decat ieri?

otrava spunea...

imi place ca esti sensibil. esti un adevarat suflet mare. nu pot sa nu imi cer scuze in fata ta pentru ca am fost un netrebnic si un gainar, un insensibil, un crud, un om fara inima, un paduche ordinar. care face doar ghidusii si giumbuslucuri. iertare