like

21 apr. 2011

cum e un like pe facebook in viata reala? cum se traduce? adica pune o tipa o melodie misto, o poza ...un articol de pe un site..like si de la tine. fara numar...

sunt vanatorii de like-uri. aia care arunca treaba si asteapta sa vada ce vine pe teava. mai sunt aia care dau like la o gagica indiferent ce posteaza aia.

am vazut un like la o tipa cand si-a trecut orasul natal. si-a scris femeia "bucuresti" si rambo a bagat un like din bucata lui de paine ....se stieeee. ce iti mai place ca e fata nascuta la capitala.

mai sunt aia care aduna like-uri. bai am primit doar 2...inseamna ca am pus o piesa de cacat. ce dracului a fost in capul meu de am pus poza asta penibila. doar un like. si ala dat de la vecina de apartament...ceva de genu'. dat din mila.

apoi exista genul de oameni care pun o piesa si dau ei primii like la ea. pai ba nene. daca ai pus Edith Piaf - La Foule cum sa mai bagi un like tot tu. se presupune ca iti place tie in primul rand de ai pus tocmai piesa asta. sper sa primesc si eu like-uri la acest post. cat mai multe. aproape unul :) 

1 comentarii:

gretra spunea...

like! prima! :)))