praf de aripi de fluturi!

25 feb. 2010


“Previzibilitatea: poate bataia din aripi a unui fluture din Brazilia sa declanseze o tornada in Texas" am citit pe nrt treaba asta: Firma Butterfly Trading va ofera acum in exclusivitate un serviciu unic pe piata de profil din Romania: eliberarea de fluturi vii pentru evenimente speciale (nunti, botezuri, ceremonii, baluri, etc).

Fluturii vii reprezinta o alternativa minunata pentru clasicul aruncat cu orez in cazul nuntilor dar mai ales un adevarat spectacol care devine cu siguranta punctul de interes al oricarui eveniment.

Pe langa acest serviciu va mai punem la dispozitie o larga gama de fluturi si alte insecte inramate atat pentru colectionari cat si pentru cei dornici sa aduca o parte din natura in propriul ambient. Gama include peste 400 sute de specii din lumea intreaga asezate in mod elegant in rame. Oferta incepe cu un fluture asezat in mod individual si continua pana la grupari de fluturi asezate in stoluri.

In afara de fluturi va oferim un intreg arsenal de insecte inramate precum: molii, carabusi, libelule, lacuste, centipede, paienjeni si in mod exceptional lilieci.

Pentru a completa in mod fericit aceste servicii va mai punem la dispozitie si o gama variata de accesorii cu tema predominanta fluturi.

Toate preturile sunt negociabile in functie de cantitate.

0 comentarii: