Herr Paul sau cum a mai facut Afrim un spectacol senzational!

24 feb. 2010

Herr Paul, eset un batran care impaiaza animale, canta la pian, isi iubeste picioarele pe care le concidera de printesa (nu a calcat niciodata incaltat in casa) mananca macaroane reci cu mana, o lasa pe anita sa isi arete talentele la dans. herr paul este un batran care trebuie lasat in pace, acolo, in patul cu pianul, sora si soarecele dantator. Herr Paul, est tu, herr paul e el, herr paul sunt EU, numai ca un pic mai tarziu.

povestea e simpla - e e o naratiune imobiliara: Herr Paul si sora sa, Luise, locuiesc intr-o fabrica de sapun dezafectata; mostenitorul cladirii vrea sa o refaca, dar pentru asta are nevoie de semnatura lui herr paul. de aici pana la ce a facut afrim e un pas mic, cam cat de o libelula din aripi pe un camp de 3 hectare. scenografia e senzationala. mana lui afrim se vede de la o posta iar rolul pe care il face Cezar Antal este formidabil.

Herr Paul de Tankred Dorst


Regia: Radu Afrim

Scenografia: Iuliana Vîlsan

Cu: Cezar Antal, Lucreţia Mandric, Matei Rotaru / Horia Suru, Isabela Neamţu, Nora Covali, Andrea Gavriliu.

Teatrul Tineretului Piatra Neamt

1 comentarii:

DRIcollection spunea...

De fapt in piesa asta it's all about magic... nu stiu daca o poti descrie doar prin prisma actiunii ei..... pt mine a fost o transpunere intr-o poveste, chiar macabra cateodata, dar plina de farmecul povestilor Fratilor Grimm.... dar totul sta in ochiul si perceptia privitorului :))
ps: Anita a fost senzationala :)

Decorul vis!